""
""

Sakić: Ikardi je pokazao ko je i šta je! Kosta poludeo na klupi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.04.14. | 20:06

Srpski trener iz Sampdorije razočaran ponašanjem Interovog napadača i provociranjem bivših saigrača i navijača koji su ga nekada bodrili

Interov napadač Mauro Ikardi je ponašanjem na današnjem meču protiv Sampdorije u Đenovi izazvao salvu uvreda i erupciju nezadovoljstva trenera, igrača i navijača popularnog  Sampa.

Izabrane vesti

Poznata afera oko Ikardija i žene bivšeg prijatelja Maksija Lopeza je usmerila pažnju cele javnosti na njihov duel, a Maksi je na početku meča odbio da nekadašnjem saigraču i drugu pruži ruku. Kao i u privatnom životu, Ikardi je i na terenu zadao muke Lopezu. Dao je dva gola, a Maksi promašio penal.

Međutim, način na koji je Ikardi proslavio prvi pogodak je izazvao bes svih u Sampdoriji. Otišao je ispred tribina sa navijačima domaćeg tima i stavljanjem ruke na uvo počeo da ih proviocira. One iste navijače čiji je bio miljenik prošle sezone. Gde je prošle sezone igrao u tandemu sa Maksijem Lopezom...

Njegov gest je izazvao bes Sampdorijinog defanzivca Andree Koste, koji je ljutito sa klupe uzviknuo: „Figlio da puta“ što u prevodu znači „Kurvin sine“. Zbog toga je na klupi zaradio žuti karton, a možda mu sledi i suspenzija od strane disciplinaca lige.

Razočarenje Ikardijem nije krio ni trener Sampdorije, Nenad Sakić koji je na klupi u ulozi šefa stručnog štaba menjao kažnjenog Sinišu Mihajlovića.
Ikardi je pokazao kakav je čovek. Uopšte mi se ne dopada njegov gest. Taj gest samo govori o njemu, Uvredio je svoj bivši klub i svoje bivše navijače, koji ne zaslužuju nešto ovako. Ovde je postao igrač. Veoma sam ljut, onakvom ponašanju nije mesto na stadionu“, rekao je Sakić posle meča. 

 


tagovi

Serija ASampdorijaNenad SakićMauro IkardiItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara