""
""

Samuraji veruju u čudo: Šokiraćemo svet!

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.06.14. | 16:57

"Svetsko prvenstvo se igra jednom u četiri godine i za svakog igrača ne postoji garancija da će igrati na još jednom. Nameravam da se borim, kao da je ovo poslednji Mundijal za mene“, rekao je Honda

Vezista Japana Kejsuke Honda veruje da njegova reprezentacija može do velikog uspeha na Mundijalu, što da ne i do svetskog trona.

Samuraji su na prošom Svetskom prvenstu u Južnoj Africi drugi put u svojoj istoriji prošli u nokaut fazu, a ovoga puta rivali u grupi su im Kolumbija, Grčka i Obala Slonovače.
"Veoma sam nestrpljiv, iznenadićemo svet, smo trebamo da verujemu u nas i svoj stil. Veoma je važno to što smo stvorili dobru atmosferu u ove dve nedelje. Svetsko prvenstvo se igra jednom u četiri godine i za svakog igrača ne postoji garancija da će igrati na još jednom. Nameravam da se borim, kao da je ovo poslednji Mundijal za mene", rekao je Honda.

Izabrane vesti

Japan se trenutno nalazi na Floridi, a takmičenje u grupi C započeće 14. juna u Resifeo protiv Obale Slonovače. Izabranici Albeta Zakeronija zatim igraju sa Grčkom 19. juna, a onda i sa Kolumbijom 24. juna.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalKejsuke HondaEvropaBrazil2014C

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara