"Kostas Manolas"
"Kostas Manolas"

Selektor Grčke je ljut - FIFA je kaznila Manolasa zbog starog igračkog trika!

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.11.17. | 15:16

“To što je FIFA radila nije pošteno. Međutim, FIFA ponekad donosi 'posebne' odluke", kaže rezignirano grčki selektor Mihael Skibe

Kostas Manolas

Romin štoper, reprezentativac Grčke, Kostas Manolas odlukom FIFA federacije neće moći da pomogne saigračima na Maksimiru. On je kažnjen zbog kršenja fer-pleja, kada je namerno zadužio žuti karton kako ne bi igrao u poslednjem kvalifikacionom kolu protiv Gibraltara. Mislio je Manolas da će tako izbeći sve probleme, i bez kartona zaigrati u baražu.

Izabrane vesti

FIFA međutim nije nasela na stari igrački blef. Kaznili su ga dodatno i za meč sa Hrvatima koji se igra u četvrtak s početkom u 20.45. 
“To što je FIFA radila nije pošteno. Međutim, FIFA ponekad donosi “posebne” odluke", kaže rezignirano grčki selektor Mihael Skibe.
“Stvarno mi nije jasno zašto su ga kaznili! Vodili smo sa 2:1 protiv Kipra i u takvim situacijama sve ekipe na svetu malo zadržavaju igru, pa igrači zbog toga dobijaju kartone. Tako je i Manolas dobio žuti karton i nije igrao protiv Gibraltara. Sada ga FIFA četiri nedelje kasnije kažnjava zbog nečega što svi igrači svesno rade”, zaključak je vidno nervoznog nemačkog stručnjaka uoči meča sa Kockastima. 

(Foto: Action Images)


tagovi

baražFIFA suspenzijaGrčkaKostas Manolaskvalifikacije za sp 2018Mihael Skibe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara