"Vragolan: Nolito"
"Vragolan: Nolito"

Selta se ne šali: Nolito i Vas obrijali Berbere (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.09.15. | 13:50

Sevilja bez pobede u Primeri i nakon četvrtog kola

Vragolan: Nolito

Šta se to događa sa Seviljom? Ekipa koja ima stvarno dobre igrače, nije ni bleda senka prošlogodišnjeg tima koji je osvojio Ligu Evrope i bio jedan od najboljih u Primeri.

Izabrane vesti

Tri boda sa stadiona “Ramon Sančez Pishuan” odnela je vrlo dobra Selta, koja je trijumfom od 2:1 stigla do trećeg trijumfa i bar do večerašnjeg meča Barselone, nalazi se na deobi prvog mesta sa Realom. 

Tim iz Galicije bio je bolji u prvom poluvremenu, kada je stigao do dva gola prednosti, a u vođstvo ih je doveo Nolito. Igrao se 15. minut, Španac je primio lepo loptu na levom krilu, primirio je i lepim udarcem u bliži ugao matirao golmana Rika. Prednost nije uspavala goste, a u 26. minutu usledilo je povećanje. Desni bek Ugo Malo ostavio je loptu u šesnaestercu Sevilje, a na nju je tamo natrčao Danac Vas i rezantnim udarcem duplirao vođstvo Selte.

Celo prvo poluvreme proteklo je u znaku Selte, a u nastavku je trener Berbera Unai Emeri izvršio nekoliko izmena koje su donele bolju igru domaćinu. Ljorente je u 56. minutu glavom (a kako bi drugačije) na centaršut Marijana smanjio na 1:2, ali je to bilo sve što je Sevilja uspela da učini. Mogao je da izjednači u 65. minutu Danac Martin Kron-Deli koji je stigao upravo iz Selte, ali je pogodio prečku posle lukavog pokušaja.

U poslednjih dvadesetak minuta, Selta je iskontrolisala dešavanja na terenu i zabeležila novu, treću pobedu u novoj sezoni. 

PRIMERA – 4. KOLO:

Petak:

Hetafe – Malaga 1:0 (1:0)
/Šćepović 2/

Subota:

Real Madrid – Granada 1:0 (0:0)
/Benzema 55/

Valensija – Betis 0:0

Eibar – Atletiko Madrid 0:2 (0:0)
/Korea 62, Tores 77/

Sosijedad – Espanjol 2:3 (1:1)
/Agireče 20, Jonatas 86 – Moreno 44 penal, Roko 71, Perez 90 /

Nedelja:

Sevilja – Selta 1:2 (0:2)
/Ljorente 54 - Nolito 15, Vas 26/

16.00 Deportivo – Sporting Hihon
18.15 Viljareal – Atletik Bilbao
20.30 Barselona – Levante
20.30 Las Palmas – Rajo Valjekano

FOTO: Printskrin


tagovi

Unai EmeriSeviljaSeltaPrimeraNolitoFernando LjorenteDanijel Vas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara