""
""

Sevilja spremila dve ponude za bivšeg kapitena Intera

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.12.15. | 12:42

Španski klub nudi utočište žrtvi Roberta Mančinija

Jedan od igrača koji će siguno napustiti Inter u januaru je bivši kapiten Andrea Ranokija. Od dolaska Roberta Mančinija na klupu počeli su problemi za tada standardnog štopera Nerazura. Ove jeseni Ranokija minutažu dobija na kašičicu, samo jednom je bio starter u Seriji A, a transfer u zimskom prelaznom roku je gtovo siguran.

Izabrane vesti

Postavlja se pitanje gde će nekadašnji štoper Barija i Đenove nastaviti karijeru. Milan, lisabonski Sporting, Bolonja, Everton, Sautempton i Napoli su se pominjali kao moguće opcije, Inter je hteo da ga iskoristi u trgovini sa Laciom i pokuša da ga razmeni za Kandrevu, a sada i Španija deluje kao moguća destinacija.

Sevilja je zainteresovana da u januaru dovede italijanskog štopera. Ranokija bi došao kao zamena za još jednog fudblera koji je iz Intera prešao u Andaluziju. U pitanju je Marko Andreoli koji se teško povredio i završio je sezonu. Sevilja ima i dve različite ponude za Ranokiju.

Prva je da pozajmi Ranokiju do kraja sezone uz klauzulu o obaveznom otkupu ugovora za sumu koja bi iznosila između 6.000.000 i 7.000.000 evra. Druga opcija je da Ranokija dođe u Sevilju na pozajmicu od 18 meseci, a da se potom razgovara o otkupu ugovora.

Na potezu su Inter i Ranokija...

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠpanijaSeviljaSerija AItalijaInterEvropaAndrea Ranokija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara