""
""

Sezona lova na veterane: Kvins Park dovodi Lamparda, Ferdinanda i Kola

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.05.14. | 09:46

Sva trojica bi mogla na Loftus roud bez obeštećenja

Frenk Lampard i Džo Kol posle četiri godine ponovo zajedno, a društvo im pravi Rio Ferdinand? Ako je verovati engleskim medijima, jednog aktuelnog i dvojicu bivših engleskih reprezentativaca od naredne sezone mogli bismo da gledamo u istom dresu. Samo što to neće biti ni Čelsijev, ni Mančester Junajtedov, već KPR-ov!

Kako prenosi britanska štampa, menadžer Policajaca Hari Rednap je samo dan posle obezbeđenog povratka u Premijer ligu krenuo u silovitu akciju formiranja ekipe za narednu sezonu i ukoliko realizuje želje, klub sa stadiona Loftus rouda mogao bi da ima sjajan tim.

Izabrane vesti

Jer Rednapov prvi izbor u odbrani je Rio Ferdinad, koji je napustio Mančester Junajted i slobodan je u izboru nove sredine i mada se ranije pominjalo da bi naredna destinacija mogla da bude Turska (tražili ga Galatasaraj i Bešiktaš), možda i nekadašnji reprezentativac razmišlja da pod stare dane (36 godina) ostane u Engleskoj. I to za veliki novac, je Kvins Park upravo po „jakim ugovorima“ bio poznat i za vreme jednogodišnje epizode u Čempionšipu.

Identičan motiv – finansijski – mogao bi da ima Frenk Lampard, koji se sa Čelsijem rastao zbog toga što su Plavci želeli da mu drastično smanje platu, pa se i on nada nastavku života na visokoj nozi, a to Kvins Park Renedžers verovatno može da mu obezbedi. Pitanje je, samo, da li legendarni vezista ima želju da se posle decenijske borbe za trofeje preseli u ekipu kojoj će osnovni cilj biti da sačuva elitni status.

S druge strane, Lampard nije u bogzna kakvoj poziciji da bira i njemu je 36 godina, dok je u nešto povoljnoj situaciji pet godina mlađi Džo Kol, koji posle odlaska iz Čelsija nikako da pronađe sebe, Vest Hem je objavio da ne računa na krilnog vezistu za narednu sezonu i kad se tako posmatra Hari Rednap bi svu trojicu mogao da dovede bez funte obeštećenja.

Dobar posao?

(FOTO: Action images)


tagovi

Rio FerdinandPremijer ligaKvins Park RendžersHari RednapFrenk LampardEvropaEngleskaDžo Kol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara