"Gaitan"
"Gaitan"

Simeone trlja ruke, stiže mu zemljak: Gaitan u Atletiko Madridu za 25.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.05.16. | 23:49

Ovu informaciju ekskluzivno prenose portugalski renomirani mediji A Bola, O žogo i Rekord

GaitanArgentinski vezista Nikolas Gaitan biće novo pojačanje Atletiko Madrida, prenose ekskluzivno renomirani  portugalski mediji A Bola, O Žogo i Rekord.

Kako kažu, Gaitan će potpisati četvorogodišnji ugovor i biće plaćen 25.000.000 evra, a ugovor je već postignut u principu samo se čeka da se sve prenese na papir. Rekord daje ovu vest uz dodatak da će detalji oko ugovora biti dogovoreni u narednih nekoliko sati.

Izabrane vesti

Gaitan je igrao do 79. minuta u finalu Kupa Portugalije koji pripao Benfiki protiv Maritima (6:2), a posle meča je nagovestio odlazak iz kluba i napustio teren u suzama. Argentinac je ove sezone na 25 utakmica postigao četiri gola, a u poslednje tri sezone igrao je na po preko 25 utakmica.

Gaitan koji ima 28 godina igra u Benfici od 2010. godine kada je došao iz Boke Juniors. Takođe, ovaj fudbaler našao se i na konačnom spisku Argentine za predstojeći turnir Kopa Amerika što dovoljno govori o njegovom kvalitetu.

Prema svemu sudeći od naredne sezone ćemo ga gledati u dresu Jorgandžija pod trenerskom palicom zemljaka Čolo Simeonea. Da li iko sumnja da je večeras Simeone najsrećniji trener na svetu.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraPortugalNikolas Gaitanmeđunarodni fudballetnji prelazni rok 2016EvropaDijego SimeoneBenfikaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara