"Adam Džonson u neverici"
"Adam Džonson u neverici"

Skandal: Adam Džonson uhapšen zbog seksa sa maloletnicom?!

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.03.15. | 19:58

Sanderlend ga odmah suspendovao, čeka se policijska istraga

Adam Džonson u nevericiKao da mu nije dosta što ima toliko novca da može da ima gotovo svaku "sponzorušu" koju Britanija može da ponudi, nego je morao da napada i maloletnice. Adam Džonson iz Sanderlenda je osumnjičen da je imao seksualne odnose sa devojčicom od 15 godina.

On nije seo na autobus koji prevozi fudbalere Sanderlenda na meč sa Halom koji je na programu u utorak.
"Sanderlend je potvrdio da je Adam Džonson suspendovan iz kluba, a njegova budućnost zavisi od ishoda policijske istrage. Za sada, više komentara neće biti", saopštili su iz kluba sa Stadiona Svetlosti.

Izabrane vesti

Policija Durama je takođe potvrdila da je uhapsila dvadesetsedmogodišnjeg momka zbog sumnje da je imao seks sa devojčicom od 15 godina, koja i dalje ide u školu. Novine San su istakle da je to Džonson.

On je uhapšen jutros u svojoj kući u okrugu Duram, kada su tri policijska automobila i jedan kombi došli po njega. Novinari tvrde da je u vili pronađen i napunjen pištolj, ali je on zakonito registrovan na fudbalera.
"On je uhapšen danas zbog sumnje da je imao seksualne odnose sa devojčicom mlađom od 16 godina. Ostao je u pritvoru i sarađuje u istrazi", istakao je policijski menadžer za odnose sa javnošću.

Ni susedi nisu ostali ravnodušni.
"Tri civilna policijska vozila i istraživački kombi su pristigli na mesto zločina. Odmah se videlo da su policajci. Nisam video igrača ceo dan. Pretpostavio sam da je u pitanju bila pljačka. Koliko ja znam, on tamo živi sa devojkom", istakao je jedan radoznali komšija.

Bilo kako bilo, dobro je poznato da devojke koje nisu novčano situirane pokušavaju da na ovakav način od poznatih i bogatih ličnosti uzimaju novac prinudom, pa ne bi začudilo da je ovo samo još jedan takav slučaj. Setimo se situacije sa košarkašem Nikolom Bulatovićem sa kraja devedesetih godina, kao i one sa Benzemom i Riberijem.

(FOTO: Action images)


tagovi

skandalseks sa maloletnicomSanderlendPremijer ligaEvropaEngleskaAdam Džonson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara