Skandal u Novom Pazaru! Sudija dosudio, pa poništio penal za Piroćance, domaćin pobedio posle desetominutnog prekida

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.05.18. | 20:55

Ovo nema ni u Zulu Zulu plemenima, grmi trener Radničkog Goran Lazarević

Favoriti u Prvoj ligi Srbije - Proleter iz Novog Sada i Dinamo iz Vranja - zabeležili su danas bez problema pobede na gostovanjima u Beogradu i Čelarevu, ali će se narednih dana najviše pričati o kontroverznom meču odigranom u Novom Pazaru, gde je davljenik Radnički iz Pirota poražen u duelu sa domaćinom sa 2:1.

Jer, pre ovog kola Piroćanci su bili u opasnoj zoni i morali su da zabeleže pozitivan rezultat. I bili su na dobrom putu, poveli su preko Željka Dimitrova početkom drugog poluvremena, pre nego što je Admir Kecap izjednačio u 63. minutu. Ipak, u 75. minutu se dogodio presedan, barem ako je suditi prema pisanjima pirotskih portala. Lokalni plusonline.rs prenosi da je glavni sudija utakmice Jagodinac Borko Mijajlović dosudio penal za goste, posle starta nad Dimitrovim.

Izabrane vesti

Bio je to povod da se fudbaleri Novog Pazara stušte na glavnom sudiju, da ga, kako prenosi portal, "vijaju" po terenu posle čega je on promenio odluku i poništio dosuđenu najstrožu kaznu. Pride je pokazao i žuti karton Dimitrovu, što je bio znak za Piroćance da napuste teren. Posle desetominutnog prekida prilikom kojeg im je, kako kažu, prećeno posledicama i kaznama za klub, igrači Radničkog su se ipak vratili na teren, a u 83. minutu Admir Kecap je drugim golom na meču doneo pobedu Novom Pazaru nad kojom će se sigurno nadviti senka sumnje.

U taboru Piroćanaca veliko nezadovoljstvo posle utakmice...
"Odlučili su, tako su odlučili i uradili su. Sve se promenilo u drugom poluvremenu. Imali smo 1:0, igrali mnogo bolje, nisu mogli da se 'sakupe'. Marković je srušio Uroša Filipovića, čist penal kod našeg vođstva od 1:0. Ništa. Ćutao je sudija. Potom, skandal kakav nije viđen ni u Zulu Zulu plemenima! Sudija je pokazao na penal, klasičan, Željko Dimitrov je srušen. Tog trenutka kao pravi stampedo, razjareni igrači domaćih jurnuli su na sudiju. Da li se uplašio za goli život? To nema nigde u svetu. Ljudi moji, promenio je odluku da nije penal i pokazao žuti karton Dimitrovu. Do kraja se egzekucija očekivala. Ubijenim, fizički i psihički, mojim igrčima nije bilo teško dati drugi gol", razočarano priča trener Radničkog Goran Lazarević.

Nema šta, tek će se voditi polemika o ovom meču narednih dana, a za kraj spomenimo da je jedan od favorita za plasman u Superligu Metalac napravio novi kiks na svom terenu nakon što je remizirao protiv Budućnosti iz Dobanovaca - 1:1. Posle tog remija tim iz Gornjeg Milanovca zaostaje tri boda za drugoplasiranim Dinamom iz Vranja.

SRBIJA 2 - 26. kolo

Nedelja
TSK Bačka Topola - Inđija 1:0 (0:0)
/Tomanović 78/ 

Novi Pazar - Radnički Pirot 2:1 (0:0)
/Kecap 63, 83 - Dimitrov 49/

ČSK - Dinamo Vranje 0:1 (0:0)
/Vukajlović 70. penal/

Radnički 1923 - Temnić 4:2 (1:0)
/Đurđević 38. penal, Petrović 57, Lukić 68, 75 - Pavlović 62. penal, Luka 73/

Sinđelić - Proleter 0:3 (0:2)
/Čović 14, Mirosavljev 19, Radenović 37/

Teleoptik - Sloboda 3:0 (0:0)
/Čermelj 48, 57, Simović 51/

Metalac - Budućnost Dobanovci 1:1 (1:1)
/Rovčanin 8 - Lučić 29. penal/

Ponedeljak

17.00:  (13,0) Jagodina  (7,50)  Bežanija (1,15) 

*Kvote su podložne promenama 


tagovi

prekid utakmice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara