"Tim Skenderbega sa prvog meča protiv Partizana"
"Tim Skenderbega sa prvog meča protiv Partizana"

Skenderbeg sa tri napadača u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.10.17. | 13:27

Trener Daja nema kud, mora ofanzivno protiv Partizana

Tim Skenderbega sa prvog meča protiv PartizanaSkenderbeg nema kud, mora da napadne, inače ostaje bez realnih šansi da prezimi na međunarodnoj sceni. A zadatak je težak, Partizan u gostima, u četvrtak od 19.00 (RTS 1). Ako je suditi prema najavama albanskih medija, šef stručnog štaba lidera tamošnjeg prvenstva Iljir Daja odlučio je da crno-belima suprotstavi tim sa trojicom napadača.

Formacijski, nešto slično Daja je pokušao u Elbesanu, međutim, ne da nije postigao gol, nego nije ni imao neke izrazite šanse (štoperi Mitrović i Miletić dvaput blokirali pokušaje domaćina), ali za meč u Humskoj 1 sprema varijantu u sistemu 4-3-3, koji obično forsira i na utakmicama domaćeg šampionata.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 6503 --->>> Partizan - Skenderbeg 1 (1,55), X (3,90), 2 (6,50)

Prema tim navodima, Skenderbeg će u Humskoj igrati sa Nigerijcem Segunom Adenijem Džejmsom i Gambijcem Alijem Souom, dok će na levom krilu dejstvovati Enis Gavazaj. On nije igrao prvi meč protiv Partizana, propustio je i četiri utakmice u ligi, ali se oporavio od povrede i biće na raspolaganju treneru, pošto se vratio na teren u minulom kolu.

Jedina briga za stručni štab Skenderbega je što ne može da računa na zadnjeg veznog Bruna Ditu, koji se povredio i sigurno neće putovati za Beograd. Na njegovu poziciju je Afrik Taku, koji je u Elbasanu bio krilo, dok će Takua menjati Nigerijac Segun.

Tim Skenderbega u četvrtak veće trebalo bi da izgleda ovako: Šehi - Vanjeli, Radaš, Jašanica, Mici - Taku, Liljaj, Muzaka - Segun, Sou, Gavazaj.

(FOTO: Action images)


tagovi

AlbanijaEvropaLiga EvropeFK PartizanSkenderbegSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara