""
""

Skenderbeg zahvalan Partizanu: Sjajno organizovan meč, želimo da se kvalifikujete dalje

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.11.17. | 17:48

Inače, Partizan se u petak se još jednom zahvalio svim navijačima na fer i sportskom navijanju kao i poštovanju apela upućenog od strane kluba

Fudbalski klub Partizan zaslužio je pohvale za organizaciju utakmice visokog rizika sa Skenderbegom, o čemu možda najbolje svedoči i poruka koju je od predstavnika albanskog kluba dobila portparol crno-belih Biljana Obradović.
“U ime našeg kluba zelim da se zahvalim Vama i ostatku članova kluba Partizan za organizaciju i podršku koju smo imali sinoć. Zaista poštujemo način na koji je Partizan organizovao meč i Vašu raspoloživost. Iskreno smo srećni zbog svega što se prilikom ova dva meča dešavalo van terena. Partizanu želimo sreću i nadamo se da ćete se kvalifikovati za narednu rundu. Molim Vas da ovu poruku prosledite i ostalim clanovima kluba. Srdačan pozdrav”, navodi se u poruci.

Izabrane vesti

Inače, fudbalski klub Partizan se u petak se još jednom zahvalio svim navijačima na fer i sportskom navijanju kao i poštovanju apela upućenog od strane kluba.

Takođe, crno-beli su istakli zahvalnost pripadnicima MUP-a Srbije na svim bezbednosnim i sigurnosnim merama koje su preduzeli.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Liga EvropeFK PartizanSkenderbeg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara