"Problem: Martin Škrtel"
"Problem: Martin Škrtel"

Škrtel u autu šest nedelja

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.12.15. | 23:05

Štoperu Crvenih stradao butni mišić protiv Votforda

Problem: Martin Škrtel

Novi problem za Liverpul. Slovak Martin Škrtel obelodanio je da će morati da pauzira čak šest nedelja zbog povrede butnog mišića. 

Izabrane vesti

Štoper Crvenih bio je primoran da već na poluvremenu meča sa Votfordom u porazu 0:3, napusti utakmicu, a odmah nakon što je objavljeno da će apuzirati čak tri meseca morao je da se oglasi na društvenim mrežama kako bi odbacio te glasine.
“Nakon svih glasina koje kolaju okolo, moram da kažem da vreme koje ću provesti van terena neće biti tri meseca. Nakon što mi je napukao butni mišić, jasno je da ću biti van terena narednih šest nedelja. Naporno ću raditi da se što pre vratim na teren, što jači”, poručio je Škrtel.

Ukoliko je njegova prognoza tačna, Slovak će propustiti narednih šest ligaških utakmica protiv Lestera, Sanderlenda, Vest Hema, Arsenala, Mančester Junajteda i Noriča. Takođe, propustiće i okršaj polufinala Liga kupa protiv Stouka, kao i duel treće runde FA kupa protiv Eksitera.     

Škrtelovo odsustvo izazvaće glavobolju i kod menadžera Jirgena Klopa koji je već ostao bez Dejana Lovrena (koleno) do januara, dok se Mamadu Sako tek oporavio od povrede kolena I pojavio na Vikaridž roudu posle pauze.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMartin ŠkrtelLiverpulJirgen KlopEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara