""
""

Slimani menja Mbapea!

Vreme čitanja: 1min | ned. 27.08.17. | 12:04

Lester se oslobađa promašaja od 30.000.000 evra

Svesni činjenice da će fenomenalni Kilijan Mbape u narednih 72 sata sigurno napustiti kneževinu i pojačati Pari Sen Žermen, čelnici Monaka bacili su se u potragu za njegovom zamenom. 

Izabrane vesti

Izbor je pao na Islama Slimanija, 29-godišnjeg napadača Lestera. Engleski Skaj, koji ima dobre izvore, prenosi da je Mbape već napustio Monako i da je Alžirac glavni pik uprave Kneževa da ga zameni u špicu, pa će konkretna ponuda koliko sutra stići na King Pauer.

Slimani, Lesterovo prošlogodišnje rekordno pojačanje od čak 30.000.000 evra, ovog leta je već bio na meti Votforda i Njukasla, kao i nekoliko timova iz ostatka Evrope, ali je ostao među Lisicama.

MOZZART KVOTE
(1,65) Monako (4,00) Marselj (5,10)
Nedelja, 21.00

Objektivno, nije se snašao na King Paueru od dolaska iz lisabonskog Sportinga prošlog leta i nije ispunio očekivanja (dao je samo sedam golova), a ove sezone zabeležio je dva nastupa u Premijer ligi (oba puta s klupe) i postigao dva pogotka u Liga kupu protiv Šefild Junajteda (4:1).

Zato će promena sredine prijati svima, a videćemo hoće li majstor Leonardo Žardim probuditi zver u nekada najboljem strelcu Portugalije.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaFrancuskaIslam SlimaniLester SitiLiga 1MonakoTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara