""
""

SMS poruka Mireta Radovića: Blizu sam Legije!

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.08.16. | 16:15

Čeka se Partizan

Za Miroslava Radovića nema dileme. Hoće, po svaku cenu, da napusti Partizan. Svega u Humskoj 1 i u ovdašnjem fudbalu mu je preko glave, te zato, samo dva i po meseca, posle dolaska planira da ode.

Njegova naredna destinacija po svemu sudeći biće Legija iz Varšave, klub u kome je proveo devet sezona i koja ga mami činjenicom da je pre nekoliko dana izborila plasman u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Da je transfer na pomolu može se zaključiti i na osnovu SMS poruke koju je 32-godišnji ofanzivni vezista poslao kao odgovor na pitanje jednog poljskog novinara da li je tačno da se vraća u Legiju.
Blizu sam. Mislim da ću se vratiti“, uverava portal sport.se.pl, citirajući poruku dobijenu od Radovića, kome je predsednik Legije Boguslav Lesendorski spremio ugovor na dve godine.

E sad: ne može to tek tako da prođe mimo Partizana. Klub iz Humske 1 neće stajati na putu eventualnom Radovićevom odlasku, ali neće ga ni pusitit džabe. S obzirom da sa njim imaju ugovor do juna 2018, crno-beli planiraju da dobiju obeštećenje i tek kad tom finansijskom ponudom budu zadovoljni stvoriće prostor za realizaciju posla kojim će popraviti stanje u kasi.

(FOTO: Star sprot)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiroslav Radovićletnji prelazni rok 2016Legija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara