Šokantna vest - Milan doveo Halilovića!

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.06.18. | 08:59

Da li su ovo pojačanja Rosonera sada kada nema Evrope?

U danu kada je cela fudbalska Evropa komentarisala i razmišljala o odluci Uefe da Milan izbaci iz svih kontinentalnih takmičenja na jednu od naredne dve sezone, sportski direktor Rosonera Masimo Mirabeli je otvorio, onda i ekspresno zatvorio prvu kupovinu ovog leta - Alena Halilovića?!

Potpuno šokantnu vest lansirao je italijanski transfer guru Đanluka di Marcio, da bi potom vest potvrdili svi milanski mediji. Momak koji je svojevremeno upoređivan s Lionelom Mesijem i Lukom Modrićem tek nedavno se vratio u Hamburger nakon odrađene pozajmice u Las Palmasu, gde se nije baš pokazao. Baš kao ni u Hamburgeru pre toga, pa ni u Sportingu iz Hihona... Elem, Mirabeli je transfer odradio gotovo ekspresno, a Halilović je u strogoj tajnosti stigao u sredu uveče u Casa Milan, gde ga danas očekuju medicinski pregledi. Mirabeli je transfer odradio posredstvom Halilovićevog agenta Falija Ramadanija, dok u Hamburgeru nisu imali apsolutno ništa protiv da se ovaj posao odmah završi. 

Izabrane vesti

Halilovića u Milanu čeka ugovor na tri godine, a zanimljivo je da će svi detalji transfera biti dogovoren tek ukoliko hrvatski vezista prođe medicinske preglede. Halilović je prvenstveno trekvartista (ofanzivni vezista, desetka u timu), a može da se snađe i na oba krila. Videćemo kakvo će mesto u timu da mu nameni Đenaro Gatuzo.

Milan je dosad dogovorio transfere Pepea Reine iz Napolija i Ivana Strinića iz Sampdorije, a obojica stižu kao slobodni igrači. 

Foto: Action Images


tagovi

Alen HalilovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara