"Nagovara i Rađu da krene s njim u Inter?"
"Nagovara i Rađu da krene s njim u Inter?"

Spaleti o odlasku u Inter: Rekao sam istinu! Šta je trebalo - da uvredim Sabatinija?

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.05.17. | 23:45

"Kada bismo sada pričali o nekim budućim planovima, ugovorima, budućnosti, transferima i nekim drugim stvarima, podiglo bi veliku prašinu i tako zaklonilo naše vidike. A mi gledamo glavnu nagradu"

Nagovara i Rađu da krene s njim u Inter?

Uspela je Roma da zaustavi Juventus u nameri da overi šampionsku titulu usred Rima i slavljeničku feštu započne na Olimpiku, a ponovo je u centru pažnje bio Lučano Spaleti. 

Izabrane vesti

Romin trener je na konferenciji za medije posle meča govorio o svojoj budućnosti, a pre svega o tome što je nagovestio da bi tokom leta mogao da se pridruži nekadašnjem Rominom sportskom direktoru Valteru Sabatiniju u Interu.
"Pitanje je bilo: 'Da li bih voleo da ponovo sarađujem sa Sabatinijem?' Ja sam samo iskreno odgovorio na pitanje. Šta je trebalo - da uvredim čoveka i kažem da ne želim", pita se Spaleti.

A onda je bilo govora i o samoj pobedi nad Juventusom posle čega Roma i dalje ima bodovnu prednost u odnosu na Napoli i drži mesto koje direktno vodi u Ligu šampiona.
"Igrali smo dobru utakmicu, iako nam je nedostajalo nekoliko važnih igrača. Sve ostalo je nebitno. Ako hoćete da nam udelite kompliment, priznajte da je Roma bila sposobna da uradi ovako nešto. Ovo je više od pobede, pokazuje kakvi smo ljudi. Vratili smo se posle gola zaostatka i preskočili sve prepreke i pokazali koliko smo želeli pozitivan rezultat".

Spaleti veruje da Romi nedostaje „jedan mali segment“ kako bi postao tim kakav je Juventus.
"Sada nas čekaju još neke jako važne utakmice i moramo da budemo potpuno spremni za iste. Kada bismo sada pričali o nekim budućim planovima, ugovorima, budućnosti, transferima i nekim drugim stvarima, podiglo bi veliku prašinu i tako zaklonilo naše vidike. A mi gledamo glavnu nagradu".

Da li je ovde Spaleti mislio na Frančeska Totija i celu priču oko njegove budućnosti u klubu, mogućeg odlaska u penziju, gde mnogi misle da Roma vrši strašan pritisak na Princa Rima i prisilno ga tera iz igračkih voda? Ili, pak, priču o njegovim planovima?

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaInterItalijaLučano SpaletiRomaSerija AValter Sabatini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara