"Garbinje Muguruza"
"Garbinje Muguruza"

Španska mina i češka bomba

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.01.18. | 09:46

Teniski turniri širom Australije i Okeanije koji najavljuju AO svakodnevno nam nude pregršt kladilački zanimljivih duela

Garbinje MuguruzaTurniri koji tradicionalno na početku godine predstaljaju svojevrsno zagrevanje za Australijan open (15-28 januar), pored tenisera dobro zagrevaju i MOZZARTOVU ponudu. Trenutno su u toku po dva WTA i ATP takmičenja koji se igraju na tvrdim podlogama, a sa dva ćemo izdvojiti najinteresantinije iz današnje ponude.

(1,30) MUGURUZA - BERTENS (3,20)
KMB 2&UG> (20,5), KVOTA 6,00

Izabrane vesti

U Sidneju se igra "uniseks" takmičenje, a iz "lepšeg dela" žreba skreće nam pažnju susret prvog kola između Garbinje Muguruze i Kiki Bertens. Jer, u pitanju je potencijalna mina iako je dvostruka grend slem šampionka favoritkinja. Jer, Špankinja je u Brizbejnu, na meču sa Aleksandrom Krunić imala jake grčeve zbog kojh je morala da preda meč.odlučila je da zapravo testira telo u Sidneju da vidi da li može da učestvuje nas Australijan openu. Sem toga, Bertensova jvodi sa 3-0 u međusobnim okršajima, mada je poslednji odigran pre pet godina. Ako ništa, snažna Holanđanka bi lako mogla da je namuči.

(1,35) KVITOVA - ĐORĐI (2,90)
HS 1 (-1,5), KVOTA 1,97

Iz ženskog dela turnira u najvećem gradu najmanjeg kontinenta izdvajamo još meč Petre Kvitove i Kamile Đorđi. Čuvena Čehinja, koja se zapravo polako već nekoliko meseci vraća od užasne povrede šake koju je zadobila pošto joj je lopov kojeg je našla u kući iskasapio, veliki je favorit protiv 100. igračice sveta. Italijanka jednostavno nije dodrasla ovoj i ovakvoj protivnici i zato verujemo da je ovo čist fiks.

(1,35) DEL POTRO- ŠAPOVALOV (2,90)
TS 3, KVOTA 2,41

Na dalekom Novom Zelandu, tačnije u Ouklendu biće danas veoma interesantno, A za to je najzaslužniji Huan Martin Del Potro. Megapopularni i isto toliko omiljeni Argentinac testiraće jednog od najvećih talenata svetskog tenisa, Denisa Šapovalova. I ovde je "postavljena" potencijalna kladilačka mina pošto je Kanađanin veliki autsajder iako je slavio u jedinom dosadašnjem odmeravanju sa Tornjem iz Tandila kojem će ovo biti prvi meč od završetka prošle sezone.

(1,60) FERER - SOUZA (2,19)
MUG VIŠE (21,5), KVOTA 1,69

Interesantno u Ouklendu će biti i na susretu David Ferer - Žoao Souza pošto su u pitanju barem trenutno dva prilično izjednačena tenisera. Do pre dve -tri godine ne bi ni sumnjali da će Ferer slaviti, ali se situacija od tadae promenila i sada je postao i on "hrana za velike ribe". Španac i Portugalac imaju 1-1 u međusobnom skoru, a s obzirom na tip suprotsavljenih igrača ovde treba očekivati dugačak, napet susret.

*kvote su podložne promenama

(foto: Shutterstock)


tagovi

Australijabet analizaHuan Martin Del PotroNovi ZelandPetra Kvitovasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara