""
""

Spas za Novi Sad? Lovreković novi predsednik

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.06.14. | 14:57

Slavni klub iz Srpske Atine, koji godinama tavori, sa novom upravom kreće u, uvereni su svi, bolje dane

Izuzetno teška situacija u srpskom klupskom fudbalu u poslednje dve decenije nije zaobišla ni Fudbalski klub Novi Sad, pa su popularni Kanarinci, nekada stabilni drugoligaši, dospeli u četvrti rang takmičenja, na žalost veliko broja ljubitelja fudbala iz Srpske Atine koji ovaj klub smatraju "svojim".

Izabrane vesti

Iako klub trenutno duguje oko 50 miliona dinara, a zaposleni nisu primili plate dve godine, naziru se bolji dani, pošto će na sednici Skupštine 30. juna biti izabrano novo rukovodstvo, na čelu s Tomislavom Lovrekovićem, poznatim novosadskim novinarom.
"Nemamo pravo da ćutimo dok klub propada, a imamo obavezu da najbolje što umemo i znamo štitimo ono što on predstavlja i znači, u sportskom i sociološkom smislu. Iluzorno je čekati nekoga, jer da su naši očevi i dedovi čekali nekoga, ne bi bilo ni Novog Sada, ni njegovog šmeka, ni Radničkog, ni čitave priče koja je postala brend u regionu. Zato smo rešili da iskoristimo sve lične kapacitete, poznanstva i mogućnosti i da izložimo plan oporavka, a svi koji žele i mogu da pomognu su dobrodošli", kaže Lovreković.

Budući predsednik je, zajedno sa Urošem Veljovićem, pokrenuo inicijativu "Ne damo Novi Sad", sve sa ciljem da se zaustavi propadanje slavnog kluba. S obzirom na to da su dobili podršku gradskih čelnika, ovi entuzijasti uskoro će povesti klub ka novoj eri u kojoj će se, nadaju se oni, na Detelinari opet igrati prepoznatljiv napadački fudbal, u višem rangu takmičenja.


tagovi

SrbijaPrva liga SrbijeNovi SadFK Novi Sad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara