Želson Martins
Želson Martins

Sporting bi da Atletiku napravi pakao od života - 105.000.000 za 223 minuta u Primeri?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.01.19. | 16:00

Na terenu nije doneo mnogo, iz kase bi mogao mnogo da odnese

Bio je to onaj period nakon huliganskog upada u trening centar Sportinga. Igrači su bili besni na sada već bivšeg predsednika Bruna de Karvalja, dvocifren broj njih je zatražio raskid ugovora zbog ugrožavanja bezbednosti i svi su redom dobili. Bar na prvoj instanci. Klubovi sa svih strana zaleteli su se da očerupaju lisabonske Lavove. Međutim, posle promene uprave većina se igrača smilovala. Mnogi su produžili boravak na stadionu Žoze Alvalade, oni koji su otišli uglavnom su u klub uneli obešećenje.

Uglavnom. Ne svi. Želson Martins i Atletiko nisu se obazirali na proteste Portugalaca i dogovorili su saradnju. Sada se ispostavlja da bi ta saradnja mogla skupo da košta Jorgandžije.

Izabrane vesti

Novi predsednik lisabonskog kluba Frederiko Varandas odmah po stupanju na dužnost pokušao je da pronađe kompromis u dogovoru s Jorgandžijama. Atletiko je bio čvrst u stavu da neće da plati više od 15.000.000 evra. Sporting je podsećao da je u ugovoru 23-godišnjeg desnog krila bila i klauzula o slobodi od 40.000.000 evra. Nudi je da smanji potraživanje na 30.000.000. Atletiko nije želeo ni da čuje.

Sporting je okrenuo ćurak i presavio tabak. Na sudu će potražiti pravdu. I kamatu preko. Portugalski mediji kažu da će Lavovi zahtevati čak 105.000.000 evra! Zaista mnogo novca. Posebno imajući u vidu da je u Primeri odigrao svega 223 minuta za Atletiko.

Naravno, tek ostaje da se vidi kako će sud presuditi. To niko ne može ni da pretpostavi.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Želson MartinsZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara