""
""

Spreman za Liverpul! Nemac se oprostio od južne tribine zbog transfera od 9.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.05.16. | 09:37

Jirgen Klop je želeo Ter Štegena i Karijusa, ali je sve izvesnije da će posle finala Lige Evrope aktivirati otkupnu klauzulu Tima Horna

Skinuo je dres, otišao pred južnu tribinu, poklonio se navijačima i odmahnuo im. Nemački golman Timo Horn je na taj način posle meča sa Verderom u subotu najavio oproštaj od dresa Jarčeva i vrlo verovatnu selidbu u Liverpul.

Izabrane vesti

Jirgen Klop odavno traži golmana koji će zauzeti mesto Minjolea među stativama, a Horn je bio jedan od kandidata. Klop je u prethodnom periodu snimao situaciju oko nekolicine nemačkih golmana, želeo je Ter Štegena iz Barse i Karijusa iz Majnca, ali se Horn ispostavio kao najrealnija opcija.

Kelnov golman ima otkupnu klauzulu u visini od 9.000.000 evra i za Liverpul to neće biti ni najmanja prepreka da dobije pojačanje na gol liniji. Pretpostavlja se da je Klop trenutno stopirao sve pregovore oko pojačanja kako ne bi destabilizovao ekipu uoči finala Lige Evrope i da će konkretne korake kao što je kupovina Horna preduzeti tek posle meča sa Seviljom.

(FOTO: Action images)


tagovi

Timo HornPremijer ligaNemackaLiverpulKelnEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara