""
""

Srećo, gde si? Đuzepe Rosi pauzira šest meseci zbog četvrte teške povrede istog kolena

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.09.14. | 22:37

Novi peh za italijanskog napadača i sada se mnogi pitaju da li će to više ikada biti onaj isti Pepito

Šta je taj momak zgrešio da ga prate toliki maleri?

Izabrane vesti

ĐuzepePepitoRosi će opet morati na prinudnu pauzu zbog nove, četvrte u nizu povrede istog kolena. Crne slutnje su se obistinile i italijanski napadač će propustiti veći deo sezone. Rosi je danas u jednoj američkoj klinici operisao povređeno koleno, a klub je saopštio da ga očekuje pauza od šest meseci.

Od 2011. godine, Rosi ima konstantne probleme sa desnim kolenom. Tada je u meču protiv Reala igrajući za Viljareal prvi put pokidao ligamente kolena i morao je na operaciju i šestomesečnu pauzu. Tek što se vratio na teren, opet je doživeo istu povredu. Nova operacija i ovoga puta deset meseci pauze.

Prešao je u Fiorentinu kao povređen igrač, ali su se i u Firenci nastavile muke sa nesrećnim kolenom. U meču sa Livornom je istegao unutrašnje ligamente istog kolena i usledila je pauza od pet meseci koja ga je koštala odlaska na Mundijal. Pre desetak dana je povredio meniskus, tako da je nova operacija bila neophodna, a sreća u nesreći je da su ligamenti ovoga puta ostali nepovređeni.

Zaista šteta za jednog tako dobrog fudbalera i mnogi se pitaju da li ćemo više ikada videti Pepita u svom najboljem izdanju i nekadašnjoj formi iz Viljareala kada ga je želela i Barselona.

(FOTO: Action images)


tagovi

Đuzepe RosiEvropaFjorentinaItalijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara