""
""

Srpska pijaca: Perović u Cvajti, Čuka prodaje Srniće i dovodi Rendulića!

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.01.15. | 09:41

Napadač Rada danas potpisuje ugovor sa Aueom, živo na Banovom brdu, dok Vojvodina dovodi Ivana Rogača

Vreme je za novu inostranu odiseju Slavka Perovića! Bivši napadač Crvene zvezde koji je poslednjih šest meseci igrao za Rad karijeru nastavlja u nemačkoj Cvajti. Novi klub Slavka Perovića biće Ercerbrige Aue, tim koji se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa osvojenih 14 bodova.

Momak koji je osim Crvene zvezde i Rada branio boje turske Manise danas će se obavezati na vernost Aueu. U tom klubu smatraju da bi Perović trebalo da predstavlja kapitalno pojačanje u borbi za opstanak.
„Postigli smo dogovor sa Perovićem. Reč je o kvalitetnom igraču, mislim da će nam biti od velike pomoći“, rekao je predsednik nemačkog kluba Helge Leonhard.

Izabrane vesti

Živo je i na Banovom brdu. Postoje dobri izgledi da Čukarički u prolećni deo prvenstva uđe lišen pomoći braće Srnić. Zadnji vezi Dragoljub koji je jesenas bio u senci Todorovića i Regana izrazio je želju da napusti klub.
„Da, Dragoljub želi da promeni sredinu, a Slavoljub hoće da ide u paketu sa bratom. Priča je aktivna, ali se čekaju prave ponude“, poručio je za Sport sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Brđani su na dobrom putu da dovedu i veliko pojačanje u defanzivnom redu. Sa Čukaričkim će uskoro početi da trenira Zoran Rendulić, štoper koji je prethodnih godina dovođen u vezu sa Crvenom zvezdom i Partizanom. On je nedavno završio odiseju u Aziji.
„Opipavaju me sa svih strana iz Čukaričkog. Počeću sa Brđanima da treniram u petak, pa ćemo da vidimo šta će da bude“, rekao je za Sportski žurnal Zoran Rendulić.

Pojačava se i Vojvodina. Prema pisanju Sporta, klub sa Karađorđa je na dobrom putu da realizuje transfer Ivana Rogača. Reč je o Zvezdinom đaku, nekadašnjem igraču BSK-a i Rada, koji je poslednju sezonu proveo u ukrajinskom Volinu iz Lutska. Rogač igra na poziciji zadnjeg veznog.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaSlavoljub SrnićSlavko PerovićRadEvropaDragoljub SrnićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara