"Aleksandar Stanisavljević"
"Aleksandar Stanisavljević"

Stanisavljević optimista: Drago mi je što nas je Zenga gledao protiv Čuke, možda nas Samp potceni

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.07.15. | 10:45

Ponajbolji igrač Voše dobro raspoložen posle plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope

Aleksandar StanisavljevićJedan savršen meč, pa jedan na mnogo nižem nivou. I u prvom i u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Aleksandar Stanisavljević, ponajbolji igrač Vojvodine na startu sezone, ipak optimistično razmišlja pred nastavak takmičenja. Uostalom, protiv Spartaksa su Novosađani sav posao završili već na Karađorđu. Revanš je bio samo formalnost.
"Pokazali da smo kvalitetnija ekipa, mada danas nije bilo tako lako. Loš teren, ni Spartaks nam nije dozvolio da igramo mnogo. Ali smo i tako imali svoje šanse. Nažalost smo na kraju primili i taj jedan gol, pa je rezultat bio samo 1:1. Možda mali pad koncetracije. Bili smo već sigurni da pobeđujemo. Ali dobro – idemo dalje", smireno sumira utiske 26-godišnji momak iz Požarevca kome nije dugo trebalo da kupi novosadsku publiku.

Protiv MTK evrogol iz slobodnog udarca. Pa repriza u prvom susretu sa Spartaksom. I još jednom u revanšu s razlikom što je golman Davidovs uz pomoć prečke uspeo da zaustavi taj pokušaj da se nastavi ubitačna serija. Morali smo da pitamo – koliko takvih svaki dan na treningu izvede Stanisavljević? Svi su kao preslikani.
"A-ha-ha. Dobro, nije baš svaki trening, ali generalno ostajem duže zbog toga, vežbam. Nije urođen talenat- Šteta samo što ova u Letoniji nije ušla", odgovara uvek nasmejani Stanisavljević.

Izabrane vesti

Paločević: U napadu smo svi novi, ali bićemo bolji, a nema većeg notiva od Sampa

Sada u posebno dobrom raspoloženju, kao i svi ostali u crveno-belom taboru novosadske Stare dame. U narednom kolu prava poslastica za sve one koje vole Vošu, pa i srpski fudbal uopšte – Sampdorija.
"Iskren da bude, nemam nekih posebnih informacija o nima, ali sigurno će se stručni štab pobrinuti za to. Čuo sam da nas je njihov trener Valter Zenga posmatrao protiv Čukaričkog u prvenstvu i drago mi je zbog toga. Drago mi je što je video naš poraz od 0:4. Možda to bude dobro za nas. Možda će nas potceniti", kaže Stanisavljević, polu u šali, polu u zbilji.
"Uvek sve gledam iz pozitivnog ugla. Naravno, veliki je to klub, sve to stoji. Ali i mi i oni igramo fudbal. Sve je moguće".

I zaista jeste. Samo nas srpski klubovi nisu navikli na to da oni budu ti koji će protivnike naterati da kažu: Danas svi igraju fudbal. Bude li to Voša učinila prvo u Torinu, a posle na Karađorđu biće to jedna od najlepših priča koje je srpski fudbal ispisao u 21. veku.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaAleksandar Stanisavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara