"Stanisavljević"
"Stanisavljević"

Stanisavljević za MOZZART: Ne plašimo se Sampdorije! Vojvodina ne zaslužuje da bude iza Zvezde i Partizana (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.07.15. | 16:00

"Nama je želja da idemo do grupne faze, iako se sastajemo sa ekipom iz vrha italijanskog fudbala“, rekao je strelac dva pogotka za Novosađane u ovim kvalifikacijama

StanisavljevićVojvodina je na Karađorđu očitala fudbalsku lekciju letonskom Spartaksu, pobedila sa 3:0 i došla na korak od odmeravanja snaga sa Sampdorijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Aleksandar Stanisavljević je ponovo probušio mrežu, a smatra da Sampdorija nije preveliki bauk.
Još nismo prošli Letonce, ali nadam se da ćemo proći. Nećemo se braniti tamo, napad je najbolja odbrana. Nadam se da ćemo im dati neki gol. Ili dva, tri. Sampdorija je jako težak protivnik ali ne plašimo se. Igraćemo sa njima, verujem u moje momke. Nama je želja da idemo do grupne faze, iako se sastajemo sa ekipom iz vrha italijanskog fudbala“, rekao je Stanisavljević za MOZZART Sport.

Težak žreb za Vošu: Stiže Sampdorija, ali Zenga nije Mihin kalibar niti je ekipa jača nego prošle sezone!

Izabrane vesti

On je i protiv Spartaksa, kao i protiv MTK, uspeo da pogodi iz slobodnjaka pa smo ga pitali da li to može da se ponovi u meču sa Sampdorijom.
Ja se nadam da mogu još jednom da pogodim, voleo bih jako! Ne sećam se da je neko dao tri vezana takva gola u tri meča kvalifikacija. U svakom slučaju, ako dam gol posvetiću ga svome sinu kao i svaki do sada“, rekao je Stanisavljević.

Voša u nedelju započinje takmičenje u Superligi mečom protiv Čukaričkog, a Aleksandar smatra da Vojvodina mora da ide na titulu.
Ja kada sam došao u Novi Sad rekao sam da sam stigao u veliki klub koji mora da ide na titule. Vojvodina ne zaslužuje da bude iza Zvezde i Partizana. Želim da se zahvalim publici što nas tako dobro podržava, suprotno našem mentalitetu. To se videlo kada smo primili gol protiv MTK udrugom minutu utakmice. Ne pratim Čuku previše, mislim da ćemo ih pobediti“, zaključio je Stanisavljević.

GAĆINOVIĆ: NE IDEM IZ VOŠE PO SVAKU CENU

Mijat Gaćinović je meč sa Spartaksom pratio sa tribina. Kaže da ima problema sa prehladom, kao i da neće ići iz Vojvodine ako ne dobije dobru ponudu.
Fond pregovara, žele me neki klubovi iz Nemačke, Holandije i Španije. Ako ne dobijem dobru ponudu, ako ne budem mogao da odem negde gde ću da igram, neću ni ići. Za neki dan počeću da treniram sa ekipom. Baš sam na MOZZART Sportu saznao da igramo sa Sampdorijom, biće to težak meč, ali sa njima može da se igra“, rekao je Gaćinović za naš sajt.

(FOTO: Starsport)


tagovi

FK VojvodinaSrbijaSerija ASampdorijaItalijaEvropaAleksandar Stanisavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara