"Hjon Min Son"
"Hjon Min Son"

Stigla zamena za Širlea: Hjon Min Son novi Farmaceut

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.13. | 15:32

Supertalentovani napadač Hamburga završio je pregovore sa Leverkuzenom, za koji će igrati do leta 2018. godine

Hjon Min SonRukovodstvo Leverkuzena nije puno “tugovalo“ zbog odlaska Andrea Širlea, koji će u najskorijem roku stići na Stamford Bridž, pošto je u ekspresnom roku pronašlo zamenu i to u liku Hjon Min Sona. Supertalentovani napadač Hamburga završio je pregovore sa Farmaceutima, za koje će igrati do leta 2018. godine. Još uvek nisu poznati svi detalji vezani za transfer, ali procenjuje se da na račun Hamburga stići oko deset miliona evra.

Ovaj 20-godišnjak postigao je 12 golova za Hamburg u minuloj sezoni, a s obzirom da ima gotovo identične kvalitete kao mladi reprezentativac Nemačke, gotovo je izvesno da se razlika u igri neće ni osetiti. Uz to je i dve godine mlađi od Širlea.
“U Hjon Min Sonu vidimo igrača koji, bez obzira na godine, je bio ključan za igru Hamburga. On ima ogroman potencijal i ima pravi profil igrača kakav nam je potreban za nadmetanje u Evropi naredne sezone“, rekao je predsednik Leverkuzena Volfgang Holchauzer.

Izabrane vesti

Sa njegovom izjavom potpuno se složio i sportski direktor Rudi Feler.
“Hjon Min Son je brz, agilan, tehnički jako dobro potkovan igrač, koji uz to ima i fantastičan šut. Siguran sam da će nam pomoći da ostvarimo sve ciljeve u Bundesligi, Kupu i Ligi šampiona“, podvukao je Feler.

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013.


tagovi

Bajer LeverkuzenBundesligaEvropaHamburgHamburgerHjong-Min SonNemackaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara