"Slaviša Stojanović"
"Slaviša Stojanović"

Stojanović: Nisam video reakciju Daude, ali popričaću sa njim

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.03.14. | 20:10

"Možda se to desilo iza mojih leđa", tvrdi trener Zvezde, koji se nada da su njegovi puleni večeras shvatili da mogu da igraju dobro

Slaviša StojanovićKonačno da se i Crvena zvezda raspuca. Trener Slaviša Stojanović je, sasvim logično, zadovoljan posle pobede nad Voždovcem od ubedljivih 5:1 koja bi, barem se tako nada stručnjak slovenačkog državljanstva, trebalo da i crveno-bele primora da shvate da mogu.
"Nadam se da je ova pobeda svima otvortila oči. Možda ne može stalno da se igra ovako, ali je sada svima valjda jasno da može da se igra dobro.... Iako nisam zadovoljan zbog primljenog gola. Takve stvari sebi ne smemo da dozvoljavamo", bili su prvi utisci Zvezdinog šefa struke.

Naravno, bilo je i nekih svari koje ne mogu da raduju Stojanovića, poput nezgodnog udarca za Sava Pavićevića, izmorenog Nikole Mijailovića, koji je tražio izmenu, ali pre svega vidnog nezadovoljstva Abiole Daude, koji se nije libio da treneru pokaže da je ljut zbog izmene.
"Nisam video reakciju Daude, možda se desilo iza mojih leđa. Ali, popričaću sa njim".

Izabrane vesti

Trener Voždovca Zoran Milinković kratko je rekao da njegova ekipa nije bila na nivou iz prethodnih mečeva.
"Imali smo i veliki problem, jer nam je dan pre utkamice otpao Miloš Mihahjov, ključni igrač u našoj odbrani. Igrač visokog nivoa, koji može da igra u velikim klubovima. Zbog njegovog izostanka morao sam da menjam kompletnom fizionomiju odbrane", pravdao se Milinković, koji danas nije mogao da računa ni na nekadašnjeg kapitena Zvezde Dejana Milovanovića.

Na društvenim mrežama pronela se i neproverena priča da Milovanović nije hteo da igra protiv Zvezde?!
"To je unutrašnja stvar klub i ne bih o tome, ali nije to što se pojavilo na društvenim mrežama", misteriozan je ostao Milovanović.


tagovi

Zoran Milinkovićfk voždovacSuperligaSrbijaSlaviša StojanovićDejan MilovanovićFK Crvena zvezdaAbiola Dauda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara