"Milijaš"
"Milijaš"

Stojanović: Važna tri boda! Stamenković: Krstio sam se zbog promašaja Okuna

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.05.14. | 19:33

"Čestitam Zvezdi titulu i neka nas lepo predstavlja u Evropi, a nama preostaje da nastavimo bitku protiv vetrenjača. Sramota je ako neko ne želi ovakvu Slobodu u Superligi“, rekao je trener Užičana

MilijašSamo još jedna pobeda u preostala dva meča do kraja prvenstva deli Crvenu zvezdu od šampionske titule. Crveno-beli su pregrmeli još jedno teško gostovanje, slavili su u Užicu protiv Slobode, a sada je ostalo da i matematički potvrdi krunu protiv OFK Beograda na Marakani.
„Bili smo strpljivi. Teška utakmica i teško vreme, zbog čega ni jedan ni drugi tim nisu bili na nivou, ali važna su tri boda“, rekao je trener Zvezde Slaviša Stojanović i prokomentarisao pogotke Milijaša i Pečnika sa dostance:„To je danas na svu sreću išlo u okvir gola“.

Trener Slobode Ljubiša Stamenković u više navrata se krstio zbog promašaj svojih saigrača, pre svega zbog Okuna.
„Morao sam da se krstim. Mnogo gleda kung fu filmove. Kada takve šanse promašiš rezultat i ne može da bude drugačiji. Svaka čast navijačima Slobode i Zvezde na bodrenju, to treba da čuvamo i branimo. Ovo je utakmica u kojoj je Sloboda pobedila samu sebu. Primili smo jeftin gol koji je prelomio tok meča, a drugi iz polušuta. Sloboda je bila spora u kontrama i polukontrama, imali smo dve dobre situacije, ali nismo dali gol. Čestitam Zvezdi titulu i neka nas lepo predstavlja u Evropi, a nama preostaje da nastavimo bitku protiv vetrenjača. Sramota je ako neko ne želi ovakvu Slobodu u Superligi“, rekao je Stamenković.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

Superligasloboda užiceSlaviša StojanovićLjubiša StamenkovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara