""
""

Stojković - Jokanović 1:1 (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.09.16. | 23:25

Bez pobednika u srpskom derbiju u Čempionšipu uz prvenac Niklasa Bendtnera u dresu Foresta

Srpski derbi u vanrednom 10. kolu Čempionšipa nije iznedrio pobednika u duelu Notingem Foresta i Fulama (1:1), ali je zato selektor Slavoljub Muslin (ako je gledao meč na Siti Graundu) još jednom mogao se uveri u ispravnost odluke da u narednim kvalifikacionim utakmicama na gol stavi Vladimira Stojkovića kao što se najavljuje. 

Izabrane vesti

Sjajno je Stojke branio večeras protiv ekipe Slaviše Jokanovića, a u izveštajima sa Ostrva njegove odbrane karakterišu se kao magične. Skinuo je nekoliko zicera fudbalerima gostujućeg tima, mada ništa nije mogao prilikom šuta Kernija u 72. minutu kojim je Fulam stigao do boda. Prethodno je Lord Niklas Bendtner, povratnik na Ostrvo, postigao prvenac u dresu Foresta, koji je na kraju bio dovoljan samo za remi.

Važnu pobedu zabeležio je večeras Hadersfild koji se vratio na lidersku poziciju posle nekoliko loših rezultata i dva poraza na psolednje tri utakmice. Ekipa iz Jorkšira savladala je fenjeraša Roteram sa 2:1, a sva tri pogotka pala su u prvom poluvremenu.

Pobedi se radovao i Derbi koji je posle šet sušnih utakmica konačno slavio u Čempionšipu i to u Velsu protiv Kardifa (2:0). Tako je današanja šok terapija potpuno uspela, nakon što je predsednik je oterao Najdžela Pirsona, a njegov zamenik Kris Pauel vodio Ovnove do pobede.

Ponovo je razočarala favorizovana Aston Vila koje ni iz osmog uzatopnog pokušaja nije stigla do pobede. Čak sedmi remi upisali su puleni Roberta Di Matea, ove večeri nisu imali sreće na gostovanju u Barnsliju gde im je Sem Vinal u poslednjem minutu ukrao dva boda.

U strašnoj formi je Bristol Siti koji je na svom terenu naneo minimalan poraz Lidsu od 1:0 posle tri uzastopne pobede kluba sa Eland Rouda u Čempionšipu. Ovom pobedom Bristol se popeo na peto mesto koje vodi u plej-of i biće jedno od prijatnijih iznenađenja. Svoje veče imao je i Vil Grig koji je definitvno napaljen na golove. "Will Grigg's on fire", orilo se večeras u Viganu gde je legenda sa Evropskog prvenstva u Fransukoj golom u 89. minutu doneo pobedu svom timu protiv Vulvsa i Valtera Zenge.

ČEMPIONŠIP – 10. KOLO

Utorak:
Barnsli – Aston Vila 1:1 (0:0)
/Vinal 90 – Aju 61/

Birmingem – Preston 2:2 (1:2)
/Šoton 30, Adams 68 – Baptist 19, Džonson 35/

Blekburn – Šefild Venzdej 0:1 (0:0)
/Felečer 22/

Brentford – Reding 4:1 (2:0)
/Klark 41, Vibe 45, Kolin 58, Hogan 86 – Kermogant 64. penal/

Bristol Siti – Lids 1:0 (0:0)
/Pek 59/

Barton – KPR 1:1 (0:0)
/Vord 58 – Polter 70/

Kardif – Derbi 0:2 (0:0)
/Ins 55, Blekmen 80. penal/

Hadersfild – Roteram 2:1 (2:1)
/Kačunga 2, Vels 38 – Vord 34/ 

Ipsvič – Brajton 0:0

Notingem Forest – Fulam 1:1 (0:0)
/Bentner 60 – Kerni 72/

Vigan – Vulvs 2:1 (1:1)
/Le Fondr 5, Grig 89 – Onainge 34/

Sreda:
20.45: Njukasl – Norič

(FOTO: Action Images)

 

tagovi

ČempionšipEngleskaFulamNiklas BendtnerNotingem ForestSlaviša JokanovićVladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara