Piter Krauč
Piter Krauč

Stouk i Krauč pomažu deci iz Srbije (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.04.18. | 11:11

Humanitarna organizacija Zajedno za život nastavlja sa humanitarnim internet aukcijama dresova, a ovog puta dres je donirao Stouk Siti, a poziv za uključivanje u akciju stiže ni manje ni više nego od legendarnog Pitera Krauča lično

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ pokrenula je jedinstvenu aukciju dresa na ovim prostorima, ovoga puta u saradnji sa Stouk Sitijem, koju je omogućila kompanija Nordeus. Ovo je ujedno i prvi put da se neki engleski klub uključuje u humanitarnu akciju u Srbiji.

Na aukciji je ponuđen dres koji je potpisan od strane prvotimaca kao što su Piter Krauč, Kurt Zuma, golman engleske reprezentacije Džek Batland i ostale zvezde Stouk Sitija i engleskog fudbala.

Izabrane vesti

„Želeo bih da pozovem sve da podrže inicijativu i uključe se u akciju kupovinom dresa koji smo potpisali moji saigrači i ja“, rekao je gorostasni golgeter Piter Krauč, koji je sa zadovoljstvom pristao da učestvuje u akciji i snimio specijalan video poziv u kojem poziva ljude da se uključe u akciju.

Uz dres je takođe obezbeđen i jedinstveni sertifikat kojim Stouk Siti potvrđuje da je dres originalan, kao i potpisi prvotimaca na njemu.

Dres potpisan od strane Pitera Krauča i njegovih klupskih drugova biće na internet aukciji narednih pet dana, a aukciji možete pristupiti OVDE.

Sav prihod od prodaje dresa namenjen je fondu za troškove lečenja Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koja pomaže deci u procesu lečenja u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Humanitarnu organizaciju „Zajedno za život“ osnovao je Jovan Simić, u javnosti poznat po brojnim humanitarnim akcijama za lečenje dece kao što su aukcije dresova, sportski bazari i humanitarne utakmice.


tagovi

Piter KraučJovan Simić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara