Strah Vladimira Cvetkovića: Plašim se da nas PSŽ ne napuni!

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.10.18. | 09:24

„Ne strahujem toliko od Nejmara koliko od Mbapea i Kavanija“, jasan je legendarni funkcioner

Navijači Crvene zvezde strahuju, nadaju se da će kaznena ekspedicija iz Pariza biti milostiva prema Crvenoj zvezdi u drugom kolu Lige šampiona (sreda, 19 časova). Srpski prvak odlazi na noge Svecima kao tim koji je poslednji put poražen u februaru ove godine, dokazan u nemogućim misijama.

Ali ovo je nešto drugo. Čak i ako prekinu niz na Parku prinčeva za ekipu Vladana Milojevića bi to bio bezbolan poraz. Naravno, ima nekih koji se nadaju novom čudu, ali...

Izabrane vesti

 Legendarni generalni sekretar Crvene zvezde Vladimir Cvetković poručio je u razgovoru za Alo da se iskreno plaši ishoda u gradu svetlosti, ali da rezultat u ovom trenutku nije bitan. Takođe, on je istakao da se ne plaši vanserijskog talenta Brazilca Nejmara.
„Ne! Pa ni protiv Srbije na Mundijalu nije odigrao ništa specijalno. Ja najviše strahujem od Mbapea i Kavanija. Nejmaru može da dođe da kaže: 'Ja neću da igram'. I ne plašim se ja blamaže u igri jedan na jedan. Pribojavam se nekog visokog poraza. Samo da nam ne napune mrežu“, poručio je legendarni generalni sekretar Crvene zvezde u razgovoru za Alo.

Prema njegovim rečima crveno-beli imaju čemu da se nadaju do kraja prvog dela takmičenja u Ligi šampiona. 
„U ovom trenutku rezultat nije bitan, s obzirom na to ko su oni. A oni su najskuplja ekipa na svetu. Rezultat bi bio bitan kada bi naša Zvezda imala bar neke šanse u sredu. Verujem, ipak, da crveno-beli do kraja Lige šampiona mogu još do nekog boda u Beogradu. Možda i pobede“.

On veruje da će eminentno takmičenje pomoći crveno-belima da ne prodaju igrače. Popularni Cvele je istakao da bi sve bilo drugačije da Milojević može da računa na Nemanju Radonjića.
„Šteta što ne možemo da ustalimo tim. Bar dve-tri sezone. Znate koliko bi sve bilo drugačije da je tu sada Radonjić. To bi bila onda jedna stalna opasnost za gol protivnika. Boaći se vratio na Marakanu pre desetak dana, čovek ne može da stoji. Malom Marinu treba još neko vreme da se uklopi u tim. Oni su mnogo bolji igrači nego što su to pokazali. Ali možda eksplodiraju u Parizu“, dodao je Cvetković.
(Foto MN Press)


tagovi

Vladimir CvetkovićNejmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara