""
""

Strašno, strašno, strašno: Đuzepe Rosi pokidao ligamente! Peti put

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.04.17. | 14:06

Italijanski napadač opet mora na dugu pauzu

Holger Badštuber je definitivno najmalerozniji fudbaler današnjice, ali - nažalost - ozbiljno preti da ga ugrozi Đuzepe Rosi. Fenomenalni italijanski špic, koga je Fjorentina poslala u Sletu na pozajmicu do kraja sezone, opet mora na dugu pauzu jer je doživeo jednu od najtežih povreda u sportu. Pokidao je prednje ukrštene ligamente levog kolena.

Rosi je nastradao na gostovanju Eibaru, u nedelju veče, a jutros je španski klub potvrdio da su ligamenti pukli i da Đuzepe mora pod hitno na operaciju. To znači da je sezona za Pepitu završena, a predviđa mu se pauza između šest i sedam meseci.

Izabrane vesti

Kakav je maler Đuzepe Rosi najbolje pokazuje činjenica da je ovo već peti put da mu strada koleno u karijeri. Triput je morao da operiše desno, a jednom levo koleno i ukupno je zbog povreda ligamenata i raznih hirurških intervencija, jer nisu samo „pucali“ ligamenti, već su bili i nategnuti, pauzirao 1.014 dana.

Uostalom...

Velika šteta za fudbalera koji je umeo da oduševi u dresu Viljareala i Fjorentine i za koga se svojevremeno pričalo da bi mogao u Juventus ili Barselonu. I veliki udarac za Seltu u finišu sezone, a naročito pred prvi meč četvrtfinala Lige Evrope protiv Genka. Kvote Kladionice MOZTZART za taj duel možete pogledati OVDE.


tagovi

ŠpanijaSeltaPrimeraprednji ukršteni ligamentipovredaEvropaĐuzepe Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara