"Bratislav Živković"
"Bratislav Živković"

Stuparević prva tema na Voždovcu i uoči gradskog derbija sa Radom

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.07.16. | 15:38

Bratislav Živković rešen da već u subotu nadoknadi izgubljeno za zelenim stolom

Bratislav ŽivkovićUtakmica prvog kola Superlige Srbije između Voždovca i Spartaka koja je završena bez golova dobiće epilog za zelenim stolom. Trener Zmajeva Bratislav Živković poslednji put je prokomentarisao slučaj Filipa Stuparevića.
"Tačno je da dečko tek 30. avgusta puni 16 godina, ali i u Evropi postoje primeri kad za prvi tim nastupi igrač mlađi od 16 leta. Ako postoji greška ona je plod  ljuskog faktora od Saveza, delegata, kluba, mene, mada je uredno obavljen lekarski pregled. Ukoliko je napravljena greška spremni smo da preuzmemo odgovornost, izgubimo bod koji ćemo nadoknaditi u narednim utakmicama", kaže za MOZZART Sport Bratislav Živković.

Prilika za popravni je mali beogradski derbi sa Radom?
"Pre svega očekujem dobar fudbal, visok ritam igre i da ponovimo partiju iz prvog kola. Neće biti lako jer Građevinari imaju dobrog trenera, ali i pojedince. Analizirali smo našu igru, zatim partiju Rada iz duela sa Lučanima. Ne volim da pričam o konačnom rezultatu, već samo o pruženoj igri".

Izabrane vesti

Voždovac neće biti kompletan na Banjici?
"Na prijateljskoj utakmici povredio se Putičanin. Neće biti ni Radovića, ali sve to nije alibi. Mi moramo dati maksimum i izboriti pozitivan rezultat", zaključio je Bratislav Živković.

Rad i Voždovac igraju u subotu od 17 sati.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Star Sport.


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaFilip StuparevićBratislav Živković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara