"Šansa utakmice Aleksandra Mitrovića"
"Šansa utakmice Aleksandra Mitrovića"

Sudija pomogao Crnim mačkama da rastrgnu Svrake u derbiju severa, ali da je Mitrović iskoristio šansu utakmice ko zna šta bi na kraju bilo... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.10.15. | 15:00

Srpski napadač pri rezultatu 1:0 fantastičnim potezom izborio idealnu poziciju za gol, šutirao u bliži ugao, ali ga je sjajno pročitao Kostel Pantilimon i tim potezom praktično rešio pitanje pobednika - 3:0

Šansa utakmice Aleksandra Mitrovića

Derbi severa je ovoga puta pripao Sanderlendu, dok je sa druge strane izgledalo kako da Njukasl nije mogao više. Za to su bili zaslužni strelci pogodaka za Crne mačke Adam Džonson, Bili Džons i Stiven Flečer, ali mora se pomenuti i ogromna uloga glavnog arbitra Roberta Medlija, koji je u samoj završnici prvog poluvremena dosudio jedanaesterac za domaćina, prestrogo isključio Fabrisija Koloćinija i usmerio dalji tok utakmice - 3:0 (1:0).

Izabrane vesti

Iako je bio desetkovan na terenu, Njukasl je na početku drugog poluvremena imao nekoliko odličnih prilika, a posebno Aleksandar Mitrović, koji se u 55. minutu fantastičnim potezom izborio za idealnu poziciju, šutirao u bliži ugao, ali ga je sjajno pročitao Kostel Pantilimon i tim potezom praktično rešio utakmicu.

Sve je i definitivno bilo gotovo u 65. minutu. Posle prekida domaćih, M'Vila je snažno šutirao, a Džons bukvalno sa gol linije zatresao mrežu crno-belih.

Domaćin nije propustio priliku da u potpunosti dokusuri već dovoljno poniženog rivala. To je četiri minu pre kraja utakmice učinio Stiven Flečer, koji je odličnom reakcijom krunisao fenomenalan centaršut Kabula.

Mnogo razloga za zadovoljstvo imao je i Sem Olardajs koji je u svom premijernom meču na stadionu svetlosti dobio veliki "derbi severa".

Sanderlend je ovim bodovima poslao Aston Vilu na samo dno i izjednačio se sa Njukaslom na deobi 18. pozicije.

PREMIJER LIGA – 11. KOLO:

Subota:
Aston Vila – Svonsi 1:2 (0:0)
/Dž. Aju 62 - Sigurdson 68, A. Aju 87/ 

Lester – Kristal Palas 1:0 (0:0)
/Vardi 60/

Norič – Vest Bromvič Albio 0:1 (0:0)
/Rondo 47

Stouk – Votford 0:2 (0:1)
/Dini 43, Abdi 69/

Vest Hem – Čelsi 2:1 (1:0)
/Zarate 17, Kerol 79 – Kejhil 56/

Arsenal – Everton 2:1 (2:1)
/Žiru 36, Koščielni 38 - Barkli 44/

Nedelja:
Sanderlend – Njukasl 3:0 (1:0)
/Džonson 45+3, Džons 65, Flečer 86/

16.05 Bornmut – Totenhem
16.05 Mančester Junajted – Mančester Siti
18.15 Liverpul – Sautempton

(FOTO: Action images)


tagovi

Sem OlardajsSanderlendPremijer ligaEvropaEngleskaAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara