""
""

Sulejmani heroj Jang Bojsa, golčina Danijela Aleksića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 29.10.17. | 17:50

Povremeni reprezentativac Srbije dvostruki strelac za rivala Partizana u Ligi Evrope

Kako sezona odmiče, tako srpski internacionalac Miralem Sulejmani igra sve bolje u dresu Jang Bojsa iz Berna. Njegova ekipa je na domaćem terenu ubedljivo savladala Sion sa 5:1 u utakmici 13. kola švajcarske Superliga i zadržala ubedljivo vođstvo na tabeli.

Izabrane vesti

Sulejmani je baš bio raspoložen za igru, a postigao je dva pogotka. Prvi put je protivničku mrežu zatresao već u 10. minutu, a onda se u strelce upisao u 60. minutu iz penala.

Inače, Sulejmani je bio strelac i pre tri dana u utakmici kupa, a i pogodio je i u prošlom prvenstvenom okršaju.

Drugi gol Jang Bojsa bio je delo Rožera Asalea u 19. minutu, a minut pre kraja prvog poluvremena u strelce se upisao i Žan Pjer Nsame. Kao i Sulejmani, i on je da dva gola, drugi je bio osam minuta pre kraja utakmice. Pogodak za gostujuću ekipu bio je Pajtim Kasami u 36. minutu.

Dobru partiju pružio u ovom kolu švajcarskog fudbala pružio je Danijel Aleksić. Nekadašnji fudbaler Vojvodine postigao je prvi gol u pobedi Sent Galena od 3:1 nad trofejnim gostujućim Grashopersom.

Bio je to veoma precizan i jak udarac sa više od 20 metara u šestom minutu. Gosti su izjednačili u finišu prvog poluvremena preko Hefrena

Ipak, u samom finišu utakmice Sent Galen je došao do pobede. Prvo je u 85. minutu pogodio Roman Bues, a konačan rezultat u prvom minutu nadoknade postavio je Trankiljo Barneta

(FOTO: Action Images)


tagovi

Jang BojsLiga Evropemeđunarodni fudbalMiralem SulejmaniFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara