""
""

Šumaher se ponovo vraća u F1 karavan?! Ipak ne... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.11.13. | 12:17

...Iako njegova menadžerka smatra da je i dalje u sjajnoj formi i da bi odlično vozio

Neke će ova vest možda obradovati, neke razočarati, ali Mihael Šumaher se ne vraća iz penzije, opet... Iako se u poslednje vreme spekulisalo da će 44-godišnji Nemac biti zamena za Finca Kimija Raikonena na poslednje dve trke u sezoni, u SAD-u i Brazilu, to se ipak neće desiti.

Finski pilot je nedavno imao operaciju leđa i neće moći da vozi do kraja sezone, a sedmostruki šampion je automatski predložen kao zamena. Ipak, Šumijev menadžer Sabina Kem rekla je za nemački list Bild  da se njen klijent neće vraćati na stazu, iako smatra da je jedan od najboljih vozača svih vremena i dalje u odličnoj formi.

Izabrane vesti

Šumaher se po drugi put penzionisao na kraju prošle sezone, pošto u tri godine, koliko je nastupao za Mercedes, nije uspeo da pobedi ni na jednoj trci.

Interesantno je to da je Šumaher svoje prve dve titule osvojio upravo sa Lotusom, odnosno tadašnjim Benetonom (1994, 1995).

Raikonen će naredne sezone ponovo voziti za Ferari, u koji je prvi put stigao kada se Šumi prvi put penzionisao, na kraju 2006. godine. Još uvek nije poznato ko će i definitivno zameniti iskusnog Finca. Pominje se da bi to mogao biti test vozač Lotusa Davide Valseki, ali mediji spekulišu i da bi Heiki Kovalajnen mogao da odmeni sunarodnika.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFerariKimi RaikonenLotusMihael ŠumaherNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara