""
""

Suso načeo, Pavoleti golčinom dokrajčio katastrofalni Palermo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.01.16. | 14:27

Ansaldi namestio tri gola, Đenova deklasirala Sicilijance na debiju Vivijana na klupi. Lazović na klupi, Đurđević izašao u drugom poluvremenu

Posle crne serije, Đenova je došla do daha i počela da igra kao u prošloj sezoni kada je bila jedno od najprijatnijih iznenađenja Serije A. Grifoni su danas zabeležili drugu uzastopnu pobedu, pošto su do nogu potukli očajni Palermo sa 4:0.

Izabrane vesti

Debi Fabija Vivijanija na klupi Rosanera se završio katastrofalno. Gazda Zamparini sada verovatno razmišlja da li je mogao još malo da istrpi Balardinija koji je u prošlom kolu trijumfom u Veroni nagovestio da stvari idu nabolje, ali je ipak zaradio otkaz.

Na drugoj strani, strateg Gasperini je verovatno uživao u ubedljivom trijumfu i zbog Zamparinija sa kojim je imao napetu saradnju tokom mandata u palermu. Kanonadu na Marasiju je najavio Španac Suso koji je nedavno došao iz Milana i u trećem minutu je postigao prvenac u dresu Grifona. Odlično se snašao posle dodavanja Perotija, majstorski iskontlirsao loptu i načeo Silicijance.

Palermo nije ništa pokazao u prvom poluvremenu i samo zahvaljujući Sorentinu nije primipo još neki gol. Uroš Đurđević je za nijansu bio bolji od oststaka ekipe, ali je zamenjen u 62. minutu. Ubrzo je Palermova situacija postala još teža pošto je Anđelković zaradio crveni karton. Đenova je to oberučke iskoristila. Ansaldi je upisao dve asistencije. Pavoleti glavom, pa Rinkon nogom su pretvorili Ansladijeva dodavanja u golove. Najlepši momenta meča je viđen  u 88. minutu posle još jednog centaršuta Ansaldija, Pavoleti postigao drugi gol na meču tako što je posle prave akrobacije uhavtio volej i postigao golčinu.

Darko Lazović nije igrao za domaći tim. Dolaskom Susa njegova situacija je postala komplikovana, sa klupe šanse prvo dobija kapel i Srbin je daleko od prve postave. Možda se nešto promeni ako Peroti realizuje najavljeni transfer u Romu.

SERIJA A - 20. kolo

Subota:
Atalanta - Inter 1:1 (1:1)
/Muriljo 17 autogol - Toloi 24 autogol/

Torino - Frozinone 4:2 (3:1)
/Imobile 9, Beloti 37, 41, Benasi 82 - Samarko 33, Aveljar 74 autogol/

Napoli - Sasuolo 3:1 (2:1)
/Kaljehon 18, Iguain 42, 90+3 - Falćineli 3 penal/

Nedelja:
Đenova - Palermo 4:0 (1:0)
/Suso 3, Pavoleti 71, 88, Rinkon 75/

15.00: Kjevo - Empoli
15.00: Roma - Verona
15.00: Udineze - Juventus
15.00: Bolonja - Lacio
15.00: Karpi - Sampdorija
20.45: Milan - Fiorentina 

(FOTO: Action images)


tagovi

SusoSerija APalermoLeonardo PavoletiItalijaEvropaĐenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara