Svaka čast za Kinu, da vas vidimo protiv Urugvaja...

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.03.18. | 09:02

"Oni su iskusna ekipa, kako na terenu tako i van njega. Imaju i iskusnog selektora. Dobro smo igrali protiv Kineza, ali moramo da igramo još bolje ako planiramo nešto da uradimo", kaže Gigs

Reprezentacije Velsa i Urugvaja sastaju se u finalu Kupa Kine u Naningu (13.30).

Rajan Gigs je debitovao na klupi Zmajeva ubedljivim trijumfom nad Kinom (6:0). Geret Bejl je tada upisao het-trik čime je sa 29 pogodaka postao najbolji strelac u istoriji nacionalnog tima preskočivši tako legendarnog strelca Liverpula Jana Raša. Za Vels je još dva gola "dodao" Sem Voks, dok se Hari Vilson upisao jednom u strelce. 
"Urugvaj je iskusna ekipa, kako na terenu tako i van njega. Imaju i iskusnog selektora. Dobro smo igrali protiv Kine, ali moramo da igramo još bolje ako planiramo da nešto uradimo protiv njih", rekao je Gigs.

Izabrane vesti

S obzirom na sjajnu partiju u prvom meču ostrvski mediji pišu da Gigs neće mnogo tumbati. Vejn Henesi će stati među stative, a Džejms Čester, kapiten Ešli Vilijams i Ben Dejvis će igrati u odbrani. Napred - Geret Bejl, Hari Vilson i Sem Voks. 

Urugvaj nema problema sa povredama, tako da će verovatno i Oskar Tabarez izvesti identičan tim kao u pobedi protiv Češke (2:0). 

U meču za treće mesto sastaju se Kina i Češka. 

Projektovani sastavi:

Vels (3-4-2-1): Henesi - Čester, Vilijams, Dejvis - Ganter, King, Alen, Džon - Bejl, Vilson - Voks
Urugvaj (4-4-2): Muslera - Varela, Himenez, Godin, Laksalt - Nandez, Bentankur, Vesino, Arasketa - Kavani, Suarez.

Foto: Action Images


tagovi

KinaRajan Gigs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara