""
""

Sve je više kandidata za Ranokijin autogram, a Totenhemu se žuri...

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.01.17. | 17:02

Inter na dobrom putu da se reši štopera

Andrea Ranokija je jedno od najčešće pominjanih imena na fudbalskoj pijaci ovog januara, a poslednji u nizu klubova koji ga žele je Totenhem. Sparsima je potrebno hitno ali jeftino rešenje za štopersku poziciju posle povrede Jana Fertongena.

Izabrane vesti

Inter odavno pokušava da se reši štopera koji po dolasku na Đuzepe Meacu nije ispunio očekivanja. Inter ga je doveo iz Barija kao skupocenog talenta i potencijalno najboljeg italijanskog štopera, ali se prevario pošto se Ranokija uglavno isticao greškama i slabim procenama. U isto vreme je Juventus iz Barija angažovao Lea Bonućija čija se karijera razvijala meteorskim usponom...

Tako Inter već neko vreme pokušava da se raziđe sa Ranokijom koji je prošle godine igrao pola sezone na pozajmici u Sampdoriji. Letos su želeli opet da ga pozajme nekome, ali je on ostao i nije dobijao veliku šansu u prvpom delu sezone. Uprkos tome, engleski premijerligaši, Zenit i još neki italijanski klubovi veruju da je Ranokija pravo rešenje.

Prvo su se pominajli Lester, Vest Hem i Votford, potom Hal Siti, a sada i Totenhem. Inter traži oko 7.000.000 evra za italijanskog defanzivca, a spreman je i na pozajmicu što bi za Totenhem možda bila i najbolja opcija. Poketino insistira na dovođenju centralnog beka s obzirom da će Fertongen biti odsutan oko šest nedelja.

(FOTO: Action images)


tagovi

Andrea RanokijaEngleskaEvropaInterItalijaPremijer ligaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara