""
""

Svonsi otpustio Monka, da li je vreme za povratak Rodžersa?

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.12.15. | 17:31

Predsednik Labudova Hju Dženkins rekao je da je Uprava donela ovu odluku teška srca. Ekipa Svonsija trenutno zauzima 15. mesto na tabeli Premijer lige

Geri Monk više nije trener Svonsija! Klub iz južnog Velsa saopštio je da je raskinuo saradnju sa šefom stručnog štaba koji je na toj funkciji bio od februara 2014. godine.

Izabrane vesti

Predsednik Labudova Hju Dženkins rekao je da je uprava donela ovu odluku teška srca. Ekipa Svonsija trenutno zauzima 15. mesto na tabeli Premijer lige.
“Sve što se izdešavalo od septembra do danas, rezultati, pad forme, a i nedostatak sreće, doveli su do današnje odluke. Pre skoro dve godine Geri je prihvatio posao, imao je podršku svih u klubu. Niko nije mogao da pretpostavi da ćemo se naći u ovoj situaciji“, rekao je Dženkins.

Prvi čovek Svonsija dodao je da očekuje kako će klub veoma brzo da pronađe novo rešenje, a mediji u Engleskoj pominju da je prvi “pik“ bivši trener, Brendan Rodžers.

Rodžers je trenirao Svonsi u periodu od 2010. do 2012. godine, a upravo je on uveo ovaj klub u Premijer ligu. To je bio prvi velški klub u elitnom engleskom takmičenju.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligageri monkEngleskaBrendan Rodžers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara