""
""

Tamo stanuju fudbalski boemi! Spektakularan gol Glavonje D'Alesandra za River (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.04.16. | 09:37

Fudbalski šmeker još jednom oduševio lakoćom i umećem

Igrala se sinoć liga šampiona u Evropi, ali igrao se i najbolji klupski fudbal u Južmnoj Americi. Utakmicama četvrtog i petog kola je nastavljeno takmičenje po grupama u Kopa Libertadores, a potez koji je obeležio noć za nama je pogodak Andresa D'Alesandra za River Plejt. Popularni Glavonja je podsetio zašto je nekada bio jedan od najtraženijih igrača Južne Amerike... 

Izabrane vesti

Argentinski majstor koji se prošlog leta vratio na Monumental je još jednom dokazao da je ona vrsta fudbalsakih šmekera i boema kakvih je sve manje. River je deklasirao bolivijski Strongest sa 6:0, a vodeći gol D'Alesandra iz 14. minuta je majstorija o kojoj se priča...

Fantastično se oslobodio dvojice fudbalera Nasionala, odigrao dupli pas sa Majadom koji ga je mangupski proigrao petom, a D'Alesandro je špicom iz prve prevario golmana Strongesta. 

Do kraja poluvremena je River dao još četiri komada bolivijskim autsajderima i drugom pobedom zadržao prvo mesto u grupi.

Brazilski šampion Korintijans je u meču koji je obeležio nestanak struje izvukao remi protiv kolumbijskog Santa Fea zahvaljujući golu Elijasa.

Vatreno je bilo u Rosariju gde su se sastali domaći Sentral i brazilski velikan Palmeiras. Na kraju je bilo 3:3. Dva puta je Rosario gubio, na kraju preokrenuo i poveo, ali je parahgvajski veteran Lukas Barios obezbedio Palmeirasu remi i bod sa teškog gostovanja.

(FOTO: Action images)


tagovi

River Plejtmeđunarodni fudbalKopa LibertadoresJužna AmerikaArgentinaAndres D'Alesandro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara