Tanka je nada Neksea

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.11.18. | 09:15

Vardar protiv tima iz Našica poslednjih godina ne greši

Nekse jeste najprijatnije iznenađenje SEHA lige, ali će teško uspeti da izbegne drugi poraz u tekućoj kampanji. Tračak nade klubu iz Našica daje činjenica da su iza Vardara i pred njim bitne utakmice u Ligi šampiona. Kao i činjenica da strateg Skopljanaca Roberto Parondo neće rizikovati sa rovitim pivotmenom Rožeriom Moraesom, koji ima hronične probleme sa kolenom, zbog čega Španac neće rizikovati.

Vardar je u prošlom kolu pretrpeo najteži poraz otkako učestvuje u regionalnom takmičenju, pošto ga je uništio Meškov (35:20). Ruku na srce, šampion Evrope iz 2017. godine je u Brestu bio samo sa četiri prvotimca, a ekipu je vodila Parondova pomoćnica Biljana Crvenkovska.

Izabrane vesti

Nedugo zatim, Vardar se osvetio Meškovu u Ligi šampiona (30:23), pa će na krilima tog trijumfa pokušati da ostane neporažen kod kuće u SEHA ligi i tako napravi dobru uvertiru uoči osme runde elitnog takmičenja protiv Barselone.
"Nekse ove sezone igra odlično u SEHA ligi i sigurno nam neće biti lako. Igraju dobru odbranu, sa više defanzivnih zona, intenzivno u napadu, tako da moramo da budemo spremni za to. Takođe, u napadu imaju odlične igrače, sa dobrim šutem iz daljine", rekao je Roberto Parondo.

Na poslednjih devet međusobnih susreta slavio je Vardar, a iako je sada za nijansu manja razlika u kvalitetu nema sumnje da će Makedonci i ovoga puta biti kobni po Nekse. 

Drugi meč dana igra se u Hrvatskoj, gde će vodeći Zagreb dočekati Meškov. Izabranici Lina Červara, baš kao i njihov rival, drastično bolja izdanja pružaju na svom terenu. Kec se ovde ne dovodi u pitanje...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 19:00 7454 SEHAL Zagreb - Meshkov Brest ki 1 1,07
Uto 20:45 7455 SEHAL Vardar Pro - Nexe h 1 (-5.5) 1,95
Ukupna kvota2,09

SEHA LIGA - 8. KOLO

Utorak
19.00: (1,07) Zagreb (16,0) Meškov Brest (11,0)
20.45: (1,12) Vardar (13,0) Nekse (7,75)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

RK NekseRK VardarSEHA ligasportsko klađenjeRK Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara