""
""

Targu se ne predaje, hoće ponovo u juriš na titulu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.10.15. | 21:31

Ruku na srce, fudbal je danas pao u drugi plan zbog pogibije 25 osoba u eksploziji u jednom noćnom klubu u Bukureštu. Ipak, zakotraljala se bubamara u Rumuniji, a Targu je do trijumfa došao u uzbudljivoj završnici

Prošle sezone Targu Mureš je posustao u samoj završnici šampionske trke sa Steauom, a još uvek se nije oporavio u potpunosti od tog tragičnog ishoda.

Izabrane vesti

Ipak, pokazao je Targu znake života u poslednje vreme, a večeras je u gostima slavio protiv Konkordiju iz Kjažne sa 2:1 u utakmici 16. kola rumunske Lige 1.

Ruku na srce, fudbal je danas pao u drugi plan zbog pogibije 25 osoba u eksploziji u jednom noćnom klubu u Bukureštu. Ipak, zakotraljala se bubamara u Rumuniji, a Targu je do trijumfa došao u uzbudljivoj završnici.

Igrao se prvi minut sudijske nadoknade, kada su igrači Targua istrčali jedan kontranapad koji je Osman N’Doj pretvorio u pobedonosni gol.

Senegalski fudbaler je nakon postignutog gola otrčao do klupe za rezervne igrače Targua, uzeo i visoko podigao majicu na kojoj je bila ispisana poruka saučešća narodu Rumunije zbog tragedije u Bukureštu.

Istim rezultatom kao u Kjažni završena je i utakmica u Ploeštiju, gde je gostujući KSMS Jaši savladao Petrolul.

Ni u ovom duelu nije manjkalo uzbuđenja u samoj završnici, a gosti su do trijumfa, petog u sezoni, došli golom Kozmina Frazineskua tri minuta pre kraja utakmice.

Petrolul je i posle ovog poraza ostao zakucan za dno tabele sa samo četiri osvojena boda.

Pratite MOZZART i na Vajberu

LIGA 1 – 16. KOLO

Petak:
Astra Đurđu – U. Krajova 1:0 (0:0)
/Florea 81/

Subota:
Konkordija – Targu Mureš 1:2 (0:1)
/Seredijuc 76 – Brandan 27, N’Doj90/

Petrolul – CMS Jaši 1:1
/Benga 13 – Džordž 4, Frazinesku 87/

Nedelja:
17.00: Panduri – Voluntari
19.00: Kluž – Steaua

Ponedeljak:
17.00: Botošani – Poli Temišvar
19.30: Dinamo Bukurešt – Vitorul

(FOTO: Action Images)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara