""
""

Teo dobro krenuo, pa se ispromašivao... Rivers i Vilijams ubacili 74 i nije dovoljno (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.12.17. | 08:56

Srpski as se vratio u petorku, u poslednjem napadu je lopta išla na njega ali je nije dobio

Pošto je propustio gostovanje Hjustonu pre dve noći, Miloš Teodosić se vratio u tim Los Anđeles Klipersa. Našao se u startnoj petorci, ali se nije baš proslavio u porazu na gostovanju Memfisu. Grizliji su slavili 115:112.

Izabrane vesti

Teodosić je u Memfisu postigao devet poena, od kojiih je sedam ubacio u uvodnih sedam minuta igre. Tada je izgledalo da je ušao u dobar ritam, ali se u nastavku ispromašivao. Pogodio je još samo jednom iz igre, trojke šutirao 1/5, ukupno iz igre je gađao 4/9. Upisao je četiri asistencije, imao po jedan skok i ukradenu loptu za ukupno 29 minuta na parketu.

Klipersi su bili u prednosti u većem deu prvog poluvremena, a blistali su Ostin Rivers i Lu Vilijams. Ipak, domaćin je uspeo da stigne i prestigne prednost gostiju iz Kalifornije i da povede dvocifrenom prednošću. Ipak, Klipersi su se vratili u igru i imali šansu u poslednjem napadu za izjednačenje. Memfis je dobro odigrao odbranu, Vilijams je poslao loš pas između Vilijamsa i Teodosića koji je Evans presekao. Mada je možda i Rivers pogrešio što nije propustio loptu Teodosiću koji je bio u boljoj poziciji... 

Ostin Rivers je drugu noću zaredom upisao rekord karijere ostvarivši 38 poena, Vilijams je dodao dva manje ali ni njihovo sjajno izdanje nije pomoglo Klipersima. Tajrik Evans je sa 30 poena i 11 skokova bio apsolutni heroj Memfisove pobede.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ostin RiversNBA ligaMiloš TeodosićMemfis GrizlisLu Vilijams

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara