""
""

Terijeri, Sove, neko će morati u finale

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.05.17. | 14:53

Odluka pada u Šefildu u sredu uveče posle mršavih 0:0

Tesno drugo polufinale plej-ofa za Premijer ligu. Posle Fulama i Redinga koji su remizirali juče na Krejven Kotidžu (1:1), ni Hadersfild i Šefild Venzdej nisu u prvom meču igrali spuštenog garda. Komšijski rivali odigrali su oprezan meč, a zadovoljnije kući idu Sove, iako ovih 0:0, ama baš ništa ne garantuje pred revanš.

Izabrane vesti

Današnji duel nije bio na nivou na koji su nas navikli timovi u Čempionšipu. Domaćin je bio bolji, imao veći posed lopte u većem delu utakmice, ali bez konkretnog pokušaja ka golu Kirijana Vestvuda. Sove su se uglavnom branile, primetno je bilo da je to primarna orijentacija trenera Karlosa Karvaljala koji je ovim remijem ujedno i prekinuo sjajan niz od četiri vezane pobede protiv Dejvida Vagnera, kolege na klupi Terijera.

Pretio je Hadersfild u prvom delu preko prvog strelca Velsa i kapitena Muja, ali su gosti uspevali da se odbrane. Šefild je bio poprilično rezervisan, pa smo zato prvi pravi šut videli tek u poslednjih desetak minuta kada je vezista gostiju Banan oprobao udarac sa distance, ali je lopta otišla malo preko prečke.

Ukupan utisak je na kraju nikakav. Rezultat možda i najrealniji, pa će odluka o putniku na Vembli u finale baraža (29. maja) pasti na Hilsbrou u sredu od 20.45 časova. Iako je danas delovalo kao da nijedan tim neće da se nađe tamo, neko će morati, makar i posle produžetaka ili penala...

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČempionšipEngleskaHadersfild Taunplej-ofŠefild Venzdej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara