""
""

Terzić o anonimnim pismima: Ne mogu da se osvrćem za svakim kerom koji zalaje!

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.02.15. | 22:31

"Imam razumevanja i za Nikolu Mijailovića koji piše ova pisma i ne ljutim se na njega", dodao je generalni sekretar Zvezde

Teška vremena su pred Zvezdanom Terzićem. Slučaj Darko Lazović uzdrmao je svodove stadiona u Ljutice Bogdana, a anonimni fudbaler nastavio je pismima da rafalnom paljbom puca po generalnom direktoru Zvezde.

Nije iskusni fudbalski radnik do sada odgovarao kreatoru pisama, ali je u intervju za B92 govoreći o toj temi citirao Dostojevskog. Terzić je dodao kako je siguran da pisma piše dojučerašnji kapiten Nikola Mijailović.
„Biću malo i bezobrazan, ali kako je Dostojevski rekao: "Ako kreneš ka cilju i na tom putu se budeš osvrtao na svakog kera koji zalaje, nikada nećeš stići do cilja". Svestan sam medijske pažnje koju izazivam jer mi je nameće funkcija koju obavljam u najvećem klubu na ovim prostorima i da sam meta raznih napada. Imam razumevanja i za Nikolu Mijailovića koji piše ova pisma i ne ljutim se na njega, nek ih piše i dalje. Nisam hteo ni da odgovaram na prethodna jer nas veliki klub kao što je Crvena zvezda obavezuje na jedan kodeks ponašanja i sistem vrednosti nametnut od ljudi koji su bili tu mnogo pre nas. U obavezi smo da se ponašamo u skladu sa renomeom Crvene zvezde. Na sva pitanja sam odgovorio na pravom mestu – unutar kluba, kada je bila održana sednica Skupštine kluba kao vrhovni organ. Bili su prisutne mnoge javne ličnosti, navijači, veterani i zaposleni. Na sve sam odgovorio i nije bilo nijedno pitanje",
rekao je Terzić za B92.

Izabrane vesti

On je poželeo Mijailoviću sve najbolje u nastavku karijere.
"Neozbiljno je zbog funkcije koju obavljam da se prepucavam po tabloidima sa Nikolom Mijailovićem koji je isključen iz kluba. Upravni odbor je odbio njegovu žalbu i isključio iz kluba. Želim mu sve najbolje u daljoj karijeri, ne ljutim se na njega – stil mu je takav i samo nek nastavi dalje“, dodao je Terzić.

(Foto Star Sport)


tagovi

Zvezdan TerzićSuperligaSrbijaNikola MijailovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara