"Novak i Andre"
"Novak i Andre"

This is a beginning of a beautiful friendship

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.05.17. | 15:48

Dve žive legende tenisa, sada TV komentatori, Anri Lekont i Džejms Blejk veruju da saradnja Agasija i Đokovića može biti više nego plodonosna

Novak i AndreNekadašnji teniski asovi, a sada cenjeni TV komentatori, Anri Lekont i Džejms Blejk su se složili u jednom, a to je da Novak Đoković i Andre Agasi mogu da naprave čudo.

Dva igrača koja su delila dobro i zlo u belom sportu zajedno sa Andreom Agasijem krajem prošlog i početkom ovoga veka, dakle ljudi koji ga odlično poznaju dali su svoj sud o njegovoj saradnji sa Novakom.

Izabrane vesti

"Ovo je nešto sasvim novo i odlično za tenis! Zaista se nadam da će im uspeti, jer to može da izvuče nešto posebno iz Novaka", smatra Lakont, "Iskreno verujem da Andre može pomoći Novaku da se vrati na vrh. On ima iskustvo vraćanja sa 150. mesta na prvo, problema sa povredama i još koječega. Njegov posao će biti, kao što je to posao trenerima Nadal i Federera da ga osveži, nađe nešto novo. Novi pravac. Nadam se da Đoković ima snage da isporuči ono što je uradio prošle godine na Rolan Garosu"

Slično smatra i tamnoputi američki as, Džejms Blejk koga brine samo kako će teći komunikacija između njih dvojice:
"Teško je išta reći, pošto ne znam kako će ići njihova komunikacija, od koje mnogo zavisi, ali smatra da ovako, sa strane njihovo partnerstvo apsolutno ima smisla. Andre je prošao sve što se moglo proći u tenisu, uključujući pobedu na Rolan Garosu, problem sa formom...  Prošao je zapravo kroz sve kroz šta prolazi i Novak, tako da oni baš imaju o čemu da pričaju. Sviđa mi se ovaj spoj i nadam se da će uspeti. Verujem da će u početku obojica opipavati kako im ide, da li se slažu, ali se nadam da se to neće događati usred Rolan Garosa. Lično, verujem da će krenuti opasno i da će to biti neverovatan start."

Što bi rekao Hemfri Bogart u "Kazablanki": "Ovo je početak divnog prijateljsta" (This is a beginning of a beautiful friendship).

(foto: Action Images)


tagovi

Andre AgasiAnri Lekontdžejms blejkNovak ĐokovićRolan GarosSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara