"Ivan Vučetić"
"Ivan Vučetić"

TIPOVANJA: Da li se kladite na gruzijsku ligu?

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.11.13. | 13:08

Trener Zestafonija Ivan Vučetić pomaže igračima kladionice MOZZART

Ivan VučetićAngažman u ukrajinskom Metalurgu i dobro poznavanje ruskog jezika pomogli su treneru Ivanu Vučetiću da parafira prvi ugovor u gruzijskom Zestafoniju. Dogovor dve strane trajao je od 2011. do kraja sezone 2013. godine. U međuvremenu, u Zestafoniju je došlo do smene generacija, a promenjena su i četiri trenera. Povratkom novog-starog trenera klub ponovo ima visoke ambicije, pa se iznova našlo mesto u stručnom štabu za našeg Vučetića, koji će nam svojim iskustvom pomoći u tipovanju utakmica 13. kola gruzijskog šampionata. Prema rečima Vučetića, Rustavi - Čihura je za izbegavanje.
“U poslednjih par kola obe ekipe igraju odlično", kaže za MOZZART Sport Vučetić i nastavlja.“Domaćin je povezao četiri, a gosti tri trijumfa. Utakmica se igra na veštačkoj travi, pa malu prednost dajem domaćinu”.

Naredni par je Sioni i Spartaki, koji se nalaze u donjem delu tabele.
“Domaći tim ima iskusnu ekipu i igra dobro na svom terenu. Spartaki ima dve pobede u poslednja dva kola, ipak, predložio bih jedinicu. Merani u poslednjih pet kola ne zna za pobedu, Gurija se dobro pozicionirala u deo tabele koji vodi u plej-of. Predlažem od nula do dva gola”.

Šta predviđaš za meč Gruzija - Zugdidi?
“Oba sastava iza sebe imaju po tri poraza, ali verujem u pobedu domaćih fudbalera protiv fenjeraša lige. Lider Dinamo je apsolutni favorit protiv Dila Gori. Tim iz Tbilisija ne igra dopadljiv fudbal, ali su suvereni vladari lige".

Na kraju meč Torpedo - Zestafoni?
“Torpedo ima najmlađi tim u ligi, krenuli su dobro, ali sad imaju četiri poraza. Zestafoni igra po principu toplo-hladno. Na klupu Zestafonija se vratio bivši trener koji je sa ekipom ostvario najveći uspeh. Oba tima se bore za plej-of, a ovo je i regionalni derbi, jer su gradovi udaljeni samo 30 kilometara. Predlažem tip iks ili dva”, zaključio je Ivan Vučetić.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Izabrane vesti


tagovi

bet analizaEvropaGruzijaIvan Vučetićkladionicatipovanje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara