"Tipsa sa porodicom u raju Majamija"
"Tipsa sa porodicom u raju Majamija"

Tipsa trenira u Majamiju: Da li to znači da igra?

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.03.15. | 16:26

Janko s porodicom u najpoznatijem gradu na Floridi, tokom dana će žreb pokazati da li se vratio u takmičarski ritam

Tipsa sa porodicom u raju MajamijaSrbija bi mogla da ima i petog tenisera u najboljih 100 na svetu, ukoliko se Janko Tipsarević nađe u glavnom žrebu ATP mastersa u Majamiju (nagradni fond 5.185.625 dolara). Naime, cela njegova porodica i on se nalaze u ovom gradu na Floridi gde on vredno trenira kako bi se napokon vratio na teren posle jednoipogodišnje pauze zbog veoma teške situacije sa benignom izraslinom na levoj nozi.

Ako je za verovati fotografijama iz jednog od najjužnijih gradova Sjedinjenih Američkih Država, Janko je u potpunosti spreman da se vrati na teren, a samim tim i u najboljih sto na svetu, jer teniseri koji dožive ovako tešku povredu, imaju pravo da takmičenje na ATP turu nastave sa istog mesta na kom su se zaustavili. Takva situacija se naziva zaštićenim renkingom.

Izabrane vesti

Žreb za jedan od najvećih turnira na zapadnoj polulopti će biti održan kasnije tokom ponedeljka, pa će tada biti jasno da li nam je Tipsa samo zagolicao maštu, ili će on biti peti srpski teniser u najboljih sto.

(FOTO: Janko Tipsarević/Instagram)


tagovi

Srbijamasters majamiJanko Tipsarevićatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara