Pako Alkaser
Pako Alkaser

To je to! Borusija ima novu “devetku”

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.08.18. | 13:10

Pako Alkaser želi samo na Vestfalen, pa je odbio i Alaves i Betis

Transfer napadača Barselone Paka Alkasera (24) u Borusiju iz Dortmunda pitanje je trenutka i mogao bi da bude realizovan već tokom ove večeri.

Time će Milioneri konačno rešiti goruće pitanje nove "devetke" koja im nedostaje uoči starta bundesligaške sezone, a što se videlo i u okršaju kupa s Grojter Fortom u kojem su jedva pobedili posle prudužetaka (2:1). Katalonski Mundo Deportivo objavio je danas da uprkos ponudama iz Španije od Betisa i Alavesa, nekadašnji napadač Valensije želi samo na Vestfalen jer bi imao ono što mu je trenutno najpotrebnije, a to je zagarantovana minutaža. 

Izabrane vesti

Čelnici Borusije uveliko su u pregovorima sa kolegama iz Barselone i imaju veliku želju da dovedu Alkasera, ali je potrebno naći zajednioči jezik sa šampionom Španije. Prema navodima Munda, pozajmica s pravom otkupa na kraju sezone je ono što zadovoljava obe strane, pošto su u Barsi svesni da ne mogu ni u kakvoj varijanti da dobiju 100.000.000 evra za Paka koliko mu iznosi otkupna klauzula.

Alkaser je definitivno optpisan u Barseloni, a u nedavnoj premijeri protiv Alavesa nije bio čak ni na klupi. Prošle sezone postigao je četiri gola na 17 nastupa, a samo osam puta bio je starter. Zato će mu Bundesliga dobro doći i možda će opet probuditi golgetera u njemu što je nekada bio dok je igrao na Mestalji.

Foto: Action Images


tagovi

Pako AlkaserLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara