"Bernard Tomić"
"Bernard Tomić"

Tomić i Medvedev dobili po džepu od Vimbldona

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.07.17. | 13:41

Australijski teniser zbog spornih komentara kažnjen sa 15.000, a Rus zbog skandaloznog ponašanja prema sudiji sa 14.500 funti

Bernard TomićKako su se nadali, dobro su prošli. Naročito Danil Medvedev. Dva tenisera kažnjena su danas zbog prestupa minulih dana na Vimbldonu, a to su već pomenti Medvedev, kao i Bernard Tomić.

Mladi Rus je izazvao skandal pošto je nakon poraza u drugom kolu nezadovoljan suđenjem bacio novčiče ka glavnom arbitru, zašta se docnije izvinio. te je mendžment jedinog gren slema koji se igra na travi odlučio da ga kazni sa ukupno 14.500 funti. Zapravo njemu su izrečene tri kazne, koje su ukupno dostigle ovu cifru. Koje tačno, nije nevedeno, ali je glavno da je pokazao nepoštovanje prema sudiji.

Izabrane vesti

Sa druge strane Tomić je "osuđen" samo zbog svog jezika, to jest izjave nakon poraza u prvom kolu u kojoj je rekao da se dosađuje na terenu i da igra samo zbog love. Navodno, tako je pokazao da ne respektuje niti igru niti kolege, mada nikog lićno nije uvredio, već je bio iskren.

 A Medvedev, koji je bio izričit u gluposti koju je napravio dobio je 500 funti kazni manje. Zaista čudna odluka koja pokazuje da se sloboda govora sve više ugrožava i da to ulazi i u sam sistem sporta.

(foto: Action Images)


tagovi

AustralijaBernard TomićEngleskaEvropaRusijaVimbldon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara